ما در سازمان سروری داریم که بر روی آن VMware ESXi نسخه 6 نصب شده است.بر روی این Hypervisor یک گنو/لینوکس نسخه CentOS داریم که نقش وب سرور را دارد.یعنی بر روی آن یک سایت هست که به صورت اینترانت به کلاینت ها سرویس وب میدهد.من میخواهم یک سایت دیگه رو هم بر روی این سرور راه اندازی کنم.اما به دلیل سخت گیری مسئول امنیت سازمان باید یک ماشین مجازی جدید رو راه اندازی کنم و از همون قبلی نمیتونم استفاده کنم.خواستم ببینم سریع ترین راه برای راه اندازی یک ماشین مجازی جدید بر روی این سرور چیست !؟ لطفا مسیر رو به من نشان دهید باقی راه رو خودم میرم.میشه از همون CentOS قبلی یک OVA بگیرم و بعد اون رو Deploy کنم و بهش یه IP جدید بدم.اینطوری Conflict پیش نمیاد؟ چون در سرورهای ویندوزی شنیدم که به خاطر یکسان بودن SID مشکل تداخل پیش میاد.یا کلا بهتره به جای CentOS از اول به صورت Fresh Install یک گنو/لینوکس جدید نصب کنم!؟من با Debian base ها راحت ترم.البته یک سرور FTP هم خودم بر روی ین سرور راه اندازی کردم و از Ubuntu Server استفاده کردم.اوبونتو هرچند UI نداشت ودا باید همش کد میزدم ولی سرور FTP یه بار راهش میندازی و بعد دیگه از کلاینت بهش با WinSCP وصل میشی و دیگه سردرد نداره.ولی برای وب سرور تا حالا تجربه شو ندارم.
لطفا راهنمایی کنید.اراتمند شما میلاد