انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب LOGO! Comfort روی سیستم ۶۴ بیتی  (دفعات بازدید: 1876 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
نصب LOGO! Comfort روی سیستم ۶۴ بیتی
« : 07 امرداد 1389، 03:50 ب‌ظ »
سیستم ZeroG Install anywhere رو شاید بشناسید، کلا با جاوا نوشته شده و برای اینکه درست اجرا بشه کل جاوا رو با خودش داره موقتا یه جا کپیش میکنه و بعد برنامه نصبشو که یه فایل جاواست اجرا میکنه و ...
منتها برای من یه مشکل پیش اومده بود، همین LOGO (که یه برنامست برای ایجاد و آپلود کدهای مربوط به LOGO یا اونجوری که تو ایران مصطلح شده mini plc )‌ رو سی دی هم برای مک داره هم لینوکس و هم ویندوز. چون اصل نرم افزار جاواست، مشکلی با ۶۴ بیت و ۳۲ بیت نداره، ولی متاسفانه فایل نصبی که توشه چون با همین ZeroG ساخته شده فقط یه نسخه ۳۲ بیتی داره، به عبارتی نمیشه نصبش کرد :(
من یه حقه کوچیک زدم (بعد از کلی گشتن دنبال نسخه ۶۴ بیتی و پیدا نکردن) فایل Setup.bin رو اجرا کردم و طبق معمول خطا گرفتم. توی پوشه tmp فایلها Extract شده بود. هم ماشین مجازی جاوا و هم فایل Installer.zip (بهترین راه اینه که قبل از اجرای دستور tmp رو خالی کنید و یا اینکه بررسی کنید چی توشه بعد از اون یه فولدر ایجاد میشه که همون فولدر مورد نظره توی اون فولدر معمولا یه فولدر هست به اسم InstallerData و فایلی که میگم اونجاست)
خوب همین کافیه. فایل رو کپی کنید کنار Setup.bin اصلی چون معمولا این برنامه نیاز داره به یه سری فایل که آدرسشون بستگی داره به آدرس فایل Setup.bin .(طبیعتا کل سی دی رو روی هارد کپی کنید،‌یا دست کم پوشه هایی که نیازه برای نصب رو کپی کنید) بهتره تغییر نامش بدید به Installer.jar و این دفعه مستقیما با جاوایی که روی سیستمتون نصبه (و نه اون جاوایی که خود برنامه نصب داره)‌ برنامه رو نصب کنید:
java -jar ./Installer.jar

همین :)‌ حالا دیگه همه چی مرتبه :)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: نصب LOGO! Comfort روی سیستم ۶۴ بیتی
« پاسخ #1 : 07 امرداد 1389، 05:33 ب‌ظ »
یه نکته دیگه این برنامه (LOGO! Comfort)وقتی که کامپیز فعال باشه محتوای پنجره ها رو نشون نمیده .