سلام دوستان.
یه مودم 4g دارم که گاها توش همه چی مربوط به اینترنت سکته میکنه! و یا بهتر بگم : هرکاری بخوام توی اون مودم انجام بدم نرم افزار همینجوری میمونه و هیچ کاری انجام نمیده. بدون هیچ اروری تا اینکه time out بشه.
برای مثال وصل شدن به وای فای این مودم ممکنه یه چند دقیقه طول بکشه و مجبورم مودم رو restart کنم
یا اینکه وقتی به این مودم وصل هستم و میخوام فایرفکس رو روشن کنم، فایرفاکس یه چند دقیقه طول میکشه روشن کردنش.و البته اگه در این حین یه فایر فاکس دیگه ای روشن کنم این ارور میده:
Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
و اگه در این حین به یک wifi سالم متصل بشم فایرفاکس درهمون لحظه به سرعت روشن میشه!
وقتی مودم رو restart میکنم برای چند ثانیه همه چی معمولیه. میشه بهش وصل شد، فایرفاکس رو روشن کرد و سرعت دانلود میرسه به ۲ مگابایت !ولی بعدش هرچیزی مربوط به اینترنت سکته قلبی میکنه بدون هیچ error ای.
مثلا توی aria2 سرعت اول ۲ مگابایت هست. بعد کم میشه و کم میشه تا میرسه به صفر بعد گاها یه ۱۰ کیلوبات دانلود میکنه و بعد میرسه به صفر.
دقت کنید فقط تو برخی از ساعات روز این اتفاق میافته. مثلا 80 درصد ساعات روز. مثلا وقتی یه بسته شبانه ایرانسل خرید و گذاشتم دانلود، اول یه ۱ ساعت دانلود میکنه، بعد این سکته کردن ها شروع میشه و تا مدتی رندوم ادامه پیدا میکنه و بعد دوباره درست میشه
اگه کسی سوادشو داره ممنون میشم بهم کمک کنه چون به هرکس میگم خودش هم هنگ میکنه