انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سکته قلبی همه چیز درهنگام وصل شدن به یک وای فای خاص  (دفعات بازدید: 1026 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
سلام دوستان.

یه مودم 4g دارم که گاها توش همه چی مربوط به اینترنت سکته میکنه! و یا بهتر بگم : هرکاری بخوام توی اون مودم انجام بدم نرم افزار همینجوری میمونه و هیچ کاری انجام نمیده. بدون هیچ اروری تا اینکه time out بشه.

برای مثال وصل شدن به وای فای این مودم ممکنه یه چند دقیقه طول بکشه و مجبورم مودم رو restart کنم
یا اینکه وقتی به این مودم وصل هستم و میخوام فایرفکس رو روشن کنم، فایرفاکس یه چند دقیقه طول میکشه روشن کردنش.و البته اگه در این حین یه فایر فاکس دیگه ای روشن کنم این ارور میده:
نقل‌قول
Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
و اگه در این حین به یک wifi سالم متصل بشم فایرفاکس درهمون لحظه به سرعت روشن میشه!  ](*,)

وقتی مودم رو restart میکنم برای چند ثانیه همه چی معمولیه. میشه بهش وصل شد، فایرفاکس رو روشن کرد و سرعت دانلود میرسه به ۲ مگابایت !ولی بعدش هرچیزی مربوط به اینترنت سکته قلبی میکنه بدون هیچ error ای.
مثلا توی aria2 سرعت اول ۲ مگابایت هست. بعد کم میشه و کم میشه تا میرسه به صفر بعد گاها یه ۱۰ کیلوبات دانلود میکنه و بعد میرسه به صفر.

دقت کنید فقط تو برخی از ساعات روز این اتفاق میافته. مثلا 80 درصد ساعات روز. مثلا وقتی یه بسته شبانه ایرانسل خرید و گذاشتم دانلود، اول یه ۱ ساعت دانلود میکنه، بعد این سکته کردن ها شروع میشه و تا مدتی رندوم ادامه پیدا میکنه و بعد دوباره درست میشه  ](*,)

اگه کسی سوادشو داره ممنون میشم بهم کمک کنه چون به هرکس میگم خودش هم هنگ میکنه  ](*,) :'(
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1396، 01:13 ب‌ظ توسط aet »