انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک puppylinox  (دفعات بازدید: 2714 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
کمک puppylinox
« : 23 آذر 1389، 01:54 ق‌ظ »
آموزش نصب پاپی روی هارد رو میخوام اگه میشه یکی فارسی کمک کنه

از اینگلیش سر در نیاوردم
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: کمک puppylinox
« پاسخ #1 : 23 آذر 1389، 02:48 ق‌ظ »
بوت که شد و آماده به کار روی میزکار گزینه ای است به نام install . دو بار کلیک کنید و بنصبید
بسیار سبک است و خوش دست . از مخازن دبیان و اوبنتو میتوانید نرم افزارهاتان را بر رویش بنصبید
VPN را نتوانستم بر رویش سامان دهم . برای اینترنت و دیگر نیازهای کاربر هم ابزارک های خوبی دارد .

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
« پاسخ #2 : 25 آذر 1389، 09:06 ب‌ظ »
نیازی به نصب نیست کافیه بعد از لود شدن ریست کنید و در این هنگام از شما میخواد که تنظیمات رو ذخیره کنید شما یک نام به کادر وارد کنید بعد اخرین ظرفیتش که یک و خرده ای گیگ هست انتخواب کنید و یک درایو از لیست درایوها رو انتخواب کنیدو اگه درخواست کرد که فایل sfs اصلی هم کپی کنه قبول کنید و بعد از ریستارت کافیه که بوت پاپی از سی دی برای چند ثانیه لود بشه تا فایل ذخیره رو پیدا کند و بعد خودش از هارد بوت میشه بدون دردسر.
 ::) ::) ::)
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1389، 09:08 ب‌ظ توسط hadar »

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
« پاسخ #3 : 26 آذر 1389، 10:47 ق‌ظ »
اگه برنامه زیادی نصب کردی و دیدی فضا کم اومد میتونی از منو شروع پاپی قسمت  utility --- resize personal storage file 500mb رو انتخواب کنید و بعد از یک ریست فضای ضخیره رو به 1.7 گیگ برسونی و اگه بازم کم بود 500 تای دیگه اضافه کنی و بهتره فایل هاتو در جای دیگه هارد کپی کنی .

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: کمک puppylinux
« پاسخ #4 : 26 آذر 1389، 01:40 ب‌ظ »
بوت که شد و آماده به کار روی میزکار گزینه ای است به نام install . دو بار کلیک کنید و بنصبید
بسیار سبک است و خوش دست . از مخازن دبیان و اوبنتو میتوانید نرم افزارهاتان را بر رویش بنصبید
VPN را نتوانستم بر رویش سامان دهم . برای اینترنت و دیگر نیازهای کاربر هم ابزارک های خوبی دارد .

من مدتی با پاپی لینوکس کار کردم، روی یک کامپیوتر با 32 مگ رم و یک پردازنده 200 مگاهرتز، خیلی خوب جواب داد. بسته های دبیان رو باید با یک دستور تبدیل به pet. کنید، که آن هم برای من درست کار نکرد و نتونستم حتی 1 بسته deb. نصب کنم و به نظرم بهترین راه ممکن استفاده از خود مخازن پاپی لینوکس هست.
در این صفحه به صورت تصویری مراحل نصب را توضیح داده http://www.mygnulinux.com/?p=385