انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل چند لینوکسی و مودم ADSL Tp link td8811  (دفعات بازدید: 3507 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
مشکل چند لینوکسی و مودم ADSL Tp link td8811
« : 04 امرداد 1389، 03:15 ب‌ظ »
سلام دوستان من یه مشکلی با این مودم Adsl ام دارم که دو تا از سیستم عامل ها اونو به راحتی میشناسن ولی یکی دیگه اونو نمیشناسه من رو سیستمم سه تا سیستم عامل دارم ( Windows Xp, Ubuntu,BackTrack) که ویندوز و اوبونتو مودم رو به راحتی میشناسن ولی بک ترک قبلا هم چاکرا اونو به خوبی نمیشناسن من مودم رو تو ویندوز کانفیگ کردم و اوبونتو اونو شناخت البته تو ابونتو هم یه مشکلی داشتم نمیتونستم به قسمت کانفیگ مودم برم با آی پی 192.168.1.1 که تو ویندوز کانفیگش کردم و رو اوبونتو هم کار کرد ولی همین مودم رو بک ترک کار نمیکنه من باید مودمو رو همه ی سیستم عامل ها کانفیگ کنم؟ اونوقت موقع کانفیگ باید کانفیگ های قبلی که در سیستم عامل های قبلیم بوده رو چیکار کنم؟و یه سوال دیگه من وقتی مودممو خاموش روشن میکنم باید از دستور زیر برای اتصال دوباره استفاده کنم آیا راه دیگه ای هم وجود داره؟ چون بدون این دستور وصل نمیشه بعد از روشن کردن دوباره
sudo /etc/init.d/networking restart

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مشکل چند لینوکسی و مودم ADSL Tp link td8811
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1389، 03:30 ب‌ظ »
والا من با تمام این سیستم عاملهایی که شما میگید کار کردم و دقیقا مودم من هم همینه و فقط مودم رو چند ماه پیش توی اوبونتو کانفیگ کردم و تمام
شما پست زیر رو بخون نحوه کانفیگش رو گفتم
شما اینجوری کانفیگ کنی تا ابد راحتی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4417.msg101394.html#msg101394
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
والا من با تمام این سیستم عاملهایی که شما میگید کار کردم و دقیقا مودم من هم همینه و فقط مودم رو چند ماه پیش توی اوبونتو کانفیگ کردم و تمام
شما پست زیر رو بخون نحوه کانفیگش رو گفتم
شما اینجوری کانفیگ کنی تا ابد راحتی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4417.msg101394.html#msg101394
اتفاقا همینطوری کانفیگ کردم ولی باز این مشککلو دارم!
راستی شما وقتی دکمه پاور مودمتونو میزنید یعنی یه بار خاموش و روشن میکنید و دوباره میخواید به اینترنت وصل شید چیکار میکنید یعنی شما هم مثل من از دستور sudo /etc/init.d/networking restart استفاده میکنید؟
و یه سوال دیگه اصلا از دکمه پاور مودمتون استفاده میکنید ؟ یعنی خاموشش میکنید یا همینطوری روشن میمونه همیشه؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 امرداد 1389، 04:14 ب‌ظ »
من نیازی ندارم که از دکمه پاور خاموشش کنم چون سیستم برق کامپیوتر من طوریه که وقتی خود کامپیوتر خاموش میشه مودم هم بعد از چند ثانیه برقش قطع میشه
برای اتصال من هیچ کاری نمیکنم حتی کامپیوتر من تنظیمه که ساعت 1 نیمه شب روشن بشه و توسط همون سیستم برق مودم هم روشن میشه بعد وارد سیستم عامل میشه و شروع میکنه به دانلود یعنی من عملا برای اتصال به اینترنت حتی یه دکمه هم فشار نمیدم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
« پاسخ #4 : 04 امرداد 1389، 06:18 ب‌ظ »
میدونم ربطی به این فروم نداره ولی میشه بگی چطوری برق کشی کردی؟! و یه سوال دیگه نرم افزاری هست که بتونه کامپیوتر رو روشن کنه ؟
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 امرداد 1389، 09:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
و یه سوال دیگه نرم افزاری هست که بتونه کامپیوتر رو روشن کنه ؟
میتونی از قسمت بایوس مادربوردت اینکارو بکنی کافیه هنگام بوت کامپیوترت کلید Delete یا F2 ( بسته به مادربوردت یکی از این دو کلید یا یه کلید دیگه ) رو بزنی و وارد بایوس مادربوردت بشی و از اونجا به قسمت Boot بری و تاریخ و ساعت روشن شدن کامپیوترت رو مشخص کنی ( حتی میتونی کاری کنی که هر روز کامسوترت سر ساعت معینی روشن بشه
نقل‌قول
میشه بگی چطوری برق کشی کردی؟
آره ایمان جان اگه لطف کنی نحوه برق کشی کامپیوترت رو توضیح بدی ممنون میشم

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 امرداد 1389، 12:06 ق‌ظ »
من خودم برق کشی نکردم و نمیدونم چطوری اینجوری میشه
من چهار راه برقم اسمش auto power هست و طوری درست شده که وقتی کامپیوتر روشن میشه برق سه تا راه دیگه وصل میشه و وقتی کامپیوتر خاموش میشه برق رو از سه تا پریز دیگه قطع میکنه و وسایل جانبی کامل خاموش میشن
اگه مارکش رو گیر آوردید بگیرید چون در مقابل نوسانات برقم خوب عمل میکنه ( لااقل توی بروشورش تعریف و تمجید خاصی ازش شده بود )

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
« پاسخ #7 : 05 امرداد 1389، 01:18 ب‌ظ »
ممنون! و به قول شماها +1
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!