انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرگذشت یونیتی  (دفعات بازدید: 4047 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : سرگذشت یونیتی
« پاسخ #30 : 17 خرداد 1396، 04:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
برخلاف بعضی‌ها، Xfburn نمیشه هدف. برای من رایت کردن میشه هدف. حالا ابزار هرچی باشه، باشه. اصلاً مهم نیست. فقط ابزاری باشه که شرایطی که من می‌خوام رو داشته باشه.

+1

این اعتقاد درسته ،البته به نظر من درسته.

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • When you get online,My fingers are stuttering
« پاسخ #31 : 20 خرداد 1396، 02:20 ق‌ظ »
به عنوان کاربر و مخالف گنوم و ویلند، مهمترین دلیلی که باعث شد همیشه عاشق اوبونتو باشم پوسته یونیتی و سرور نمایش ایکس بود! حالا که اوبونتو اونها رو گذاشته کنار تا وقتی دبیان کامپیز رو داره، احتمال داره از اوبونتو به دبیان تعویض کنم.

منم دل خوشی از Wayland ندارم.
از نظر من:
GNU + X11 + i3
 ;D
یا درآینده:
GNU + X11 + Emacs
 \\:D/
اینها انتخاب ها و رفتارهای اشخاص تازه کار و نابالغ است! ;) کارهایی که اشخاص نسبتا مبتدی و نابالغ در زمینه سیستم عامل انجام میدند، کسانیکه تازه با گنو، لینوکس و سیستم های شبه-یونیکس آشنا شده اند و تحت تاثیر فلسفه یونیکس و پروپاگاندای بعضی اشخاص دچار این تصور میشند که سیستم باید بسیار سبک-وزن باشه! تا مثلا روی همه سیستم ها اجرا بشه! دیگه به این فکر نمیکنند اگر گنو/لینوکس بخواد پیشرفت کنه لازمه که یک دسکتاپ پیشرض داشته باشه که تا اینجای کار گنوم این جایگاه رو بدست آورده! این راهی که شما رفتی داداش ما خیلی وقته پیمودیم! ;D

1. یه نگاه به درجه ی کاربری خودت و اون کسی که بهش میگی تازه کار بکن! بعد نظر بده!

2. کاربر باید سیستم و کنترل کنه و اینکه یه چیز پیشفرض باشه واسه کل توزیع ها! مثلا گنوم!!! این یعنی نرم افزار داره کاربر و کنترل میکنه!!!

3.به نظر بقیه احترام بزار.

4.اینکه نمیتونی بدون میزکار و یا بدون گنوم کار کنی به معنی این نیست که همه نمیتونن!!!
When you get online,My fingers are stuttering
گروه کاربران لینوکس تهران" title="گروه کاربران لینوکس تهران

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
« پاسخ #32 : 30 خرداد 1396، 09:18 ب‌ظ »
و دلایل وجود اوبونتو کم تر می شه!

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #33 : 01 تیر 1396، 11:52 ق‌ظ »
داداش داری اشتباه نظر میدی
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1396، 12:05 ب‌ظ توسط aet »

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • When you get online,My fingers are stuttering
« پاسخ #34 : 03 تیر 1396، 03:16 ق‌ظ »

به هیچ وجه! چون اون چیزی که ارائه میشه خیلی با اوبونتو فرق داره!
When you get online,My fingers are stuttering
گروه کاربران لینوکس تهران" title="گروه کاربران لینوکس تهران

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #35 : 03 تیر 1396، 04:21 ب‌ظ »
موضوع رو اشتباه اومدید عزیزان :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #36 : 05 تیر 1396، 02:34 ق‌ظ »
موضوع رو اشتباه اومدید عزیزان :)
دقیقا منم یه نظر مثل مال شما دارم موضوع این بود سرگذشت دسکتاپ اوبونتو یا همون پوسته یونیتی نه دلیل وجود اوبونتو یا پیشفرض بودن یا نبودن گنوم.
اصلا موضوع سر گنو و این که آیندش چی هست نیازاش چیه نیست.
سر یکی از توزیع های اون هست. اونم نه خود توزیع سر یه پوسته دسکتاپ از اون توزیع و دوستمون می خواد بدونه بعد این که گنوم اومد و جاش رو گرفت. می شه بازم نصب کرد ، توسعه داده می شه ، اصلا توی مخازن هست یانه.
موضوع رو پرت نکنید.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1396، 02:37 ق‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #37 : 05 تیر 1396، 04:54 ب‌ظ »
بله. توی اوبونتوهای جدید می‌تونید با نصب بستهٔ unity-session یونیتی داشته باشید (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #38 : 06 تیر 1396، 11:32 ق‌ظ »
دقیقا منم یه نظر مثل مال شما دارم موضوع این بود سرگذشت دسکتاپ اوبونتو یا همون پوسته یونیتی نه دلیل وجود اوبونتو یا پیشفرض بودن یا نبودن گنوم.
اصلا موضوع سر گنو و این که آیندش چی هست نیازاش چیه نیست.
سر یکی از توزیع های اون هست. اونم نه خود توزیع سر یه پوسته دسکتاپ از اون توزیع و دوستمون می خواد بدونه بعد این که گنوم اومد و جاش رو گرفت. می شه بازم نصب کرد ، توسعه داده می شه ، اصلا توی مخازن هست یانه.
موضوع رو پرت نکنید.
حق با شماست، من اشتباه کردم، همانند فلسفه یونیکس که میگه هر برنامه باید یک کار رو انجام بده و اون کار رو خوب انجام بده، هر تاپیک هم باید یک موضوع رو دنبال کنه، و این مهم میسر نمیشود مگر با رعایت این قانون از سوی کاربران و برخورد و واکنش قاطع مدیران با متخلفان.

ما باید تلاش کنیم سطح کیفی تاپیک ها رو بالا ببریم، این برای همه سودمند است، لذا درخواست دارم زین پس کاربران و مدیران هر جا دیدند تاپیک داره از موضوع اصلی خارج میشه سریعن واکنش  نشون بدند تا جلوی انحراف گرفته بشه، پست های نامربوط را گزارش کنید و مدیران هم اینجور پستها رو پاک کنند.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند