انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تقسیم ترافیک  (دفعات بازدید: 1605 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین agape

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
تقسیم ترافیک
« : 21 تیر 1396، 11:14 ب‌ظ »
سلام  8)
ظاهرا سایت های تلویزیون اینترنتی دارن زیاد میشن ، مثلا سایت فیلیمو که ترافیکش با ایرانسل و همراه اول رایگان هست ;D
یه مودم 3G داشتم که وصل کردم به سیستم ، و کانکشن ppp0 ایجاد شد ، و شبکه محلی هم که اینترنت ADSL هست ، حالا آیا راهی هست که همه ترافیک مربوط به باز شدن سایت *.sample.com منتقل بشه روی کانکشن ppp0 و باقیه ترافیک از Lan استفاده کنه
متشکرم
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : تقسیم ترافیک
« پاسخ #1 : 22 تیر 1396، 01:16 ب‌ظ »
بهترین راهش اینه که یک Proxy Server با Squid راه بندازید و توی اون مشخص کنید که از کدوم اینترنت برای سایت‌های مختلف استفاده بشه.

آفلاین agape

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
« پاسخ #2 : 23 تیر 1396، 11:16 ق‌ظ »
ممنونم دوست عزیز برای حسن توجه شما
squid به ذهن خودم رسید ، ولی حقیقتش کانفیکش رو بلد نیستم انجام بدم  :oops: برای همین فکر کردم شاید راه ساده تری هم باشه
سرچ کردم  اینو یافتم
sudo route add mail.myserver.com 6.7.8.9کار میکنه ولی فقط اون زیر دامنه رو میفرسته رو شبکه مورد نظر ، من نیاز دارم که تمام زیر دامنه ها منتقل بشه روی اون کارت شبکه ، نمیدونم آیا میشه این کارو کرد یا نمیشه
در ضمن رفرنسی دارید که ساده توضیح داده باشه کانفیگ Squid رو برای این کار
متشکرم
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #3 : 23 تیر 1396، 09:25 ب‌ظ »
ممنونم دوست عزیز برای حسن توجه شما
squid به ذهن خودم رسید ، ولی حقیقتش کانفیکش رو بلد نیستم انجام بدم  :oops: برای همین فکر کردم شاید راه ساده تری هم باشه
سرچ کردم  اینو یافتم
sudo route add mail.myserver.com 6.7.8.9کار میکنه ولی فقط اون زیر دامنه رو میفرسته رو شبکه مورد نظر ، من نیاز دارم که تمام زیر دامنه ها منتقل بشه روی اون کارت شبکه ، نمیدونم آیا میشه این کارو کرد یا نمیشه
در ضمن رفرنسی دارید که ساده توضیح داده باشه کانفیگ Squid رو برای این کار
متشکرم

من با این دستور کار نکردم ولی احتمالاً بتونید با استفاده از RegEx کاری که میخواید رو انجام بدید
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See