انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بکاپ از لینوکس/کالی و اجرا روی فلش  (دفعات بازدید: 811 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jpmo02

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
بکاپ از لینوکس/کالی و اجرا روی فلش
« : 22 تیر 1396، 04:00 ب‌ظ »
سلام دوستان
من میخوام یک کالی یا شایدم لینوکس روی سرور مجازی نصب کنم یا اگر مشکلی نداشته باشه به صورت Live بالا بیارمش
بعد یه سری نرم افزار ساده و ابتدایی روش نصب کنم
بعد از این سیستم با نرم افزارهای نصب شدش یه بکاپی چیزی بگیرم و اون رو به صورت bootable روی فلشم بریزم
که هر وقت بخوام با بوت کردن اون فلش سیستم عامل و نرم افزارهای نصب شدش تماما بیاد بالا

لطفا راهنماییم کنید
تقریبا هم میشه گقت مبتدی هستم   سپاس

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : بکاپ از لینوکس/کالی و اجرا روی فلش
« پاسخ #1 : 22 تیر 1396، 04:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
من میخوام یک کالی یا شایدم لینوکس روی سرور مجازی نصب کنم
من سیستم عامل لینوکس نمی شناسم حتما منظورت گنو لینوکسه. کالی هم یک توزیع از گنو لینوکس هست.

نقل‌قول
من میخوام یک کالی یا شایدم لینوکس روی سرور مجازی نصب کنم یا اگر مشکلی نداشته باشه به صورت Live بالا بیارمش
فکر نکنم بتونی روی سرور مجازی گنو لینوکس رو لایو بالا بیاری ، یعنی این اجازه رو بهت نمی دن. در مورد کالی هم ، معمولا هاستینگ ها قبول نمی کنن تا برات بنصبن! احتمالا منظورت استفاده از مجازی ساز بود.

این و آموزش های مشابه اش رو نگاه کن. هر چند توصیه می کنم اون توزیع مد نظرت رو روی سیستم ات نصب کنی یا اینکه یه بار در حالت لایو نرم افزار های مورد نیازت رو نصب کن بعد از /var/cache/apt/archives بک آپ بگیر و هر دفعه که میخوایی لایو بیاری بالا ، کل بسته های موجود در اون پوشه رو با این دستور نصب کن.

sudo dpkg -i *.deb

آفلاین jpmo02

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 تیر 1396، 04:43 ب‌ظ »
من سیستم عامل لینوکس نمی شناسم حتما منظورت گنو لینوکسه. کالی هم یک توزیع از گنو لینوکس هست.
لایک داری دوست من  :)
حق با شماست من اشتباه گفتم

نقل‌قول
فکر نکنم بتونی روی سرور مجازی گنو لینوکس رو لایو بالا بیاری ، یعنی این اجازه رو بهت نمی دن. در مورد کالی هم ، معمولا هاستینگ ها قبول نمی کنن تا برات بنصبن! احتمالا منظورت استفاده از مجازی ساز بود.
ببخشید منظورم همون مجازی ساز مثل vmware بود که نصبش کنم این رو و بعد بکاپ بگیرم
یا اگرم بشه به صورت لایو بیارم بالا -روی خود سیستمم- و بعد بکاپ بگیرم
کدوم یکی از این دو تا رو پیشنهاد میکنید؟

نقل‌قول
این و آموزش های مشابه اش رو نگاه کن. هر چند توصیه می کنم اون توزیع مد نظرت رو روی سیستم ات نصب کنی یا اینکه یه بار در حالت لایو نرم افزار های مورد نیازت رو نصب کن بعد از /var/cache/apt/archives بک آپ بگیر و هر دفعه که میخوایی لایو بیاری بالا ، کل بسته های موجود در اون پوشه رو با این دستور نصب کن.

sudo dpkg -i *.deb
دو تا سوال:
یکی اینکه اگر ممکنه برای این روش پیشنهادی که گفتی یک آموزشی چیزی بهم لینک بده یا بگو
و دوم اینکه ایا میتونم این پوشه بکاپ از بسته ها رو کنار همون فایلها bootable سیستمم داشته باشم؟؟    سپاس

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 22 تیر 1396، 09:05 ب‌ظ »
به نظرم بهترین انتخاب برای شما اینکه بیایی توزیع مورد نظرت رو در مجازی ساز نصب کنی و نرم افزار های مورد نیازت رو هم روش بنصبی ، بعد از خود اون کپی بگیری و به سادگی در هر سیستمی که نیاز داشتی مجازی ساز رو نصب کنی. من توصیه می کنم از Virtual Machine Manager استفاده کنی. در وبلاگ سوشا هم مطلب خوبی در موردش هست.
ولی اگر بخوایی توزیع خودت رو بسازی (کانفیگ های شخصی خودت رو روی iso بزاری) از همون لینک که دادم استفاده کن.
در مورد این یکی روش هم اینکه بیا یه بار نرم افزار های مورد نیازت رو نصب کن. خودش میاد بسته های deb رو دان میکنه و در /var/cache/apt/archives ذخیره می کنه. از اونا یه کپی بگیر وقتی میخوایی اوبونتو رو لایو بیاری بالا و نرم افزار هاشو نصب کنی در ترمینال برو به پوشه ی محتوی بسته های .deb و بزن:
sudo dpkg -i *.deb
تا همه رو شروع به نصبیدن! بکنه. در مورد این روش هم سایت خاصی در نظر ندارم که آموزش بده سایت اوبونتو بگرد.

البته در نظر داشته باش بعد یه مدت توزیع ات و نرم افزار هاش قدیمی میشن و مشکلاتش به پای خودته!

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #4 : 22 تیر 1396، 10:53 ب‌ظ »
خب چرا لینوکس رو روی فلش نصب نمیکنید از همون اول؟
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین jpmo02

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 23 تیر 1396، 01:20 ق‌ظ »
خب چرا لینوکس رو روی فلش نصب نمیکنید از همون اول؟
طبق پیشنهاداتی که اقای مهران دادند من ترقیب شدم که بیام و توزیع موردنظرم که کالی هست رو روی فلش بریزم و همینطور لایو بیارم بالا
و اون یه سری نرم افزارهایی هم که لازم دارم رو باهمون روشی که گفتن نصب کنم درهربار استفاده

شما کار دیگه ای پیشنهاد داری؟
منظورتون ازینکه روی فلش نصب کنم اینه که لایو بیارم؟؟
یا خود سیستم عامل روبا همه نرم افزاراش نصب کنم؟
اگه اینطوری باشه ک کارم ساده تر میشه!!
ممکنه بیشتر راهنماییم کنید لطفا ؟؟؟؟

البته در نظر داشته باش بعد یه مدت توزیع ات و نرم افزار هاش قدیمی میشن و مشکلاتش به پای خودته!
سپاس ازراهنمایی
خوب بالاخره هرچیزی قدیمی میشه دیگه
باهاش یه طوری کنار میام یاباز یه سری جدید نصب میکنم واستفاده میکنم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 23 تیر 1396، 03:18 ق‌ظ »
بهترین کار اینه که از یک توزیع معقول مثل اوبونتو استفاده کنید و اگر نرم‌افزار خاصی هم لازم دارید، روی اون نصب کنید.

آفلاین jpmo02

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 23 تیر 1396، 11:24 ق‌ظ »
بهترین کار اینه که از یک توزیع معقول مثل اوبونتو استفاده کنید و اگر نرم‌افزار خاصی هم لازم دارید، روی اون نصب کنید.
حرف شما صحیح
من بحثم روی نصب کدوم توزیع نیست بیشتر
میخوام توزیع کالی رو نصب کنم که یکمی هم از کالی سر در بیارم و با ابزارهاش کار کنم
وگرنه همون اوبونتو رو نصب میکنم

بحث اصلیم سر اینه که نمیخوام این سیستم عامل رو روی لپ تاپم نصب کنم وبصورت مجازی هم نباشه چون اگه ی فایل ویروسی اجراکنم سیستم اصلیم کاری نشه
دنبال کار وراهی ام ک بتونم این سیستم عامل رو با فلش بالا بیارم ک ب هاردمم کار نداشت باش ولی درهربار که میارم نیازنباشه همه برنامه های لازمم رو نصب کنم روش
یعنی یک بکاپی چیزی باشه که بیارمش بالا
راهنمایی لطفا  سپاس