انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شبیه ساز cpanel  (دفعات بازدید: 3237 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
شبیه ساز cpanel
« : 08 امرداد 1396، 12:01 ب‌ظ »
دوستان من از lamp استفاده میکنم.
اما میخوام با محیط cpanel بیشتر آشنا بشم.
آیا شبیه ساز محیط cpanel داریم ؟
freedom

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : شبیه ساز cpanel
« پاسخ #1 : 08 امرداد 1396، 12:54 ب‌ظ »
سی پنل آزاد نیست. همون لمپ رو ادامه بدی به صلاحه.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #2 : 08 امرداد 1396، 12:58 ب‌ظ »
البته من طرفدار آزادی هستم اما بیشتر سرویس دهنده های هاست از cpanel استفاده میکنند
منم یه مقدار باش آشنایی دارم اما میخوام به صورت لوکال بیشتر کار کنم!!!
freedom

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 08 امرداد 1396، 01:25 ب‌ظ »
این مورد مغایر با قوانین انجمن هست. از نمونه های اوپن سورس و آزاد استفاده کنید.
لینک

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 08 امرداد 1396، 01:28 ب‌ظ »
بجای cpanel سعی کن با خود دستورها به صورت مستقیم کار کنی تا چیزهای بیشتری یاد بگیری. سی‌پنل چیز مهمی نیست، خود دستورها مهم هستن که باید یادبگیری.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #5 : 08 امرداد 1396، 01:38 ب‌ظ »
این مورد مغایر با قوانین انجمن هست. از نمونه های اوپن سورس و آزاد استفاده کنید.
لینک
از بابت گوشزد کردن آزاد نبودن cpanel تشکر میکنم  :oops:
لینکی که فرستادید باز نمیشه !!! :(
freedom

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #6 : 08 امرداد 1396، 01:39 ب‌ظ »
بجای cpanel سعی کن با خود دستورها به صورت مستقیم کار کنی تا چیزهای بیشتری یاد بگیری. سی‌پنل چیز مهمی نیست، خود دستورها مهم هستن که باید یادبگیری.
مثلا چه دستوراتی متوجه نمیشم ؟  ::)
freedom

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #7 : 08 امرداد 1396، 02:06 ب‌ظ »
فکر کنم کامل متوجه شدم دوستان منظورشون چیه!!! ;)
این لینک رو هم پیشنهاد میکنم بازدید بشه !!!

https://pointblankpro.com/best-open-source-web-host-control-panel/
freedom

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1396، 02:11 ب‌ظ »
لینکی که فرستادید باز نمیشه !!! :(
اگر لینکی باز نشد چک کنید که آیا مورد عنایت برادران قرار گرفته یا نه!!! که در این مورد، مورد توجه واقع شده!

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #9 : 08 امرداد 1396، 02:16 ب‌ظ »
درسته استفاده از کنترل پنل بد نیست و واسه کار های تجاری سرعت آدمو بالا میبره ولی بهتره اول با خوندن کتاب با تئوری ها آشنا بشید و به صورت عملی کانفیگ ها رو انجام بدید. بعد ها هم می تونید به سادگی از کنترل پنل ها استفاده کنید. ولی یه ضرب رفتن سمتشون رو اصلا توصیه نمی کنم.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #10 : 08 امرداد 1396، 02:22 ب‌ظ »
درسته استفاده از کنترل پنل بد نیست و واسه کار های تجاری سرعت آدمو بالا میبره ولی بهتره اول با خوندن کتاب با تئوری ها آشنا بشید و به صورت عملی کانفیگ ها رو انجام بدید. بعد ها هم می تونید به سادگی از کنترل پنل ها استفاده کنید. ولی یه ضرب رفتن سمتشون رو اصلا توصیه نمی کنم.

بله کاملا حق با شماست
اما همه ی وبمسترها صرفا زبانهای برنامه نویسی رو بلد نیستند یا وقت ندارن آموزش ببینند

از جمله خودم که یک عکاس هستم اما بابت علاقه به راه اندازی یک سایت عکاسی به دنبال راه های سریعتر رفتم!!!  :)
freedom

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #11 : 08 امرداد 1396، 02:46 ب‌ظ »
بله کاملا حق با شماست
اما همه ی وبمسترها صرفا زبانهای برنامه نویسی رو بلد نیستند یا وقت ندارن آموزش ببینند
از جمله خودم که یک عکاس هستم اما بابت علاقه به راه اندازی یک سایت عکاسی به دنبال راه های سریعتر رفتم!!!  :)
منظورتون رو کاملا متوجه شدم. متاسفانه خیلی چیزا به نا به دلایل بسیار متعدد! به شیوه ی درست در ایران جا نیوفتاده. مثلا در این مورد روش صحیح اینکه شما مدیریت سایت رو به یک فرد وارد بسپارید ولی مسایلی چون بودجه مانع این کار میشه. سرویس های زیادی هستن که به شما اجازه میدن یک سایت داشته باشید بدون اینکه دغدغه ی هاست و کدنویسی داشته باشید. مثال آشنا و آزاد [wordpress.com] هست که مورد عنایت قرار گرفته. سرویس های ایرانی مشابه هم هستن. ولی اگر مایل هستید که مدیریت همه چیز رو خودتون بر عهده داشته باشید، ویدیو های آموزشی خیلی زیادی در یوتیوب هست که کار با سی پنل رو یاد دادن. اگر اینترنت نسبتا پایدار هم داشته باشید، با پرداخت هزینه ی خیلی کم می تونید هاست سی پنل تهیه و تمرین کنید. وگرنه نصب آزمایشی سی پنل نیاز به یک توزیع دیگه (مثل centos) و آی پی استاتیک داره که هزینه ها هم به مراتب بالا تر خواهد بود یا اینکه باید سرور مجازی تهیه کنید و به صورت تخصصی کانفیگ سرور یاد بگیرید که هیچ کدام از موارد بالا به دردتون نمیخوره. راحترین و کم خرج ترین راه تهیه ی هاست سی پنله.
موفق باشید.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #12 : 08 امرداد 1396، 04:02 ب‌ظ »
بله کاملا حق با شماست
منظورتون رو کاملا متوجه شدم. متاسفانه خیلی چیزا به نا به دلایل بسیار متعدد! به شیوه ی درست در ایران جا نیوفتاده. مثلا در این مورد روش صحیح اینکه شما مدیریت سایت رو به یک فرد وارد بسپارید ولی مسایلی چون بودجه مانع این کار میشه. سرویس های زیادی هستن که به شما اجازه میدن یک سایت داشته باشید بدون اینکه دغدغه ی هاست و کدنویسی داشته باشید. مثال آشنا و آزاد [wordpress.com] هست که مورد عنایت قرار گرفته. سرویس های ایرانی مشابه هم هستن. ولی اگر مایل هستید که مدیریت همه چیز رو خودتون بر عهده داشته باشید، ویدیو های آموزشی خیلی زیادی در یوتیوب هست که کار با سی پنل رو یاد دادن. اگر اینترنت نسبتا پایدار هم داشته باشید، با پرداخت هزینه ی خیلی کم می تونید هاست سی پنل تهیه و تمرین کنید. وگرنه نصب آزمایشی سی پنل نیاز به یک توزیع دیگه (مثل centos) و آی پی استاتیک داره که هزینه ها هم به مراتب بالا تر خواهد بود یا اینکه باید سرور مجازی تهیه کنید و به صورت تخصصی کانفیگ سرور یاد بگیرید که هیچ کدام از موارد بالا به دردتون نمیخوره. راحترین و کم خرج ترین راه تهیه ی هاست سی پنله.
موفق باشید.

خیلی کامل و مفید توضیخ دادید
ممنون از راهنمایی
freedom

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 08 امرداد 1396، 04:37 ب‌ظ »
حالا که عکّاسید، مدیاگابلین رو هم ببینید: https://mediagoblin.org
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن