سلام، من تا دو هفته پیش کاربر ویندوز بودم، سیستم دسکتاپم رو دادم رفت یه لپتاپ جمع و جور گرفتم دوست دارم از این به بعد سیستم عامل اصلیم و همیشگیم لینوکس باشه و بخوبی یادش بگیرم به خاطر اون فلسفه آزادیی که تو این سیستم عامل وجود داره، منتها چون لپتاپ رو از دیجی کالا گرفتم روحمم خبر نداشت که بخش بوت بایوسش فقط و فقط و بدون تغییر uefi رو پشتیبانی میکنه، وقتی لپتاپ رو گرفتم تمام زورمو زدم ابونتو رو روش نصب کنم secure boot غیر فعال و فعال رو تست کردم، لینوکس رو بدون بوت لودر نصب کردم با ترمینال تو لایو مود و boot repair رو نصب کردم سعی کردم با اون grub رو نصب کنم، الانم نمیخوام بیخیال شم میخوام به هر قیمتی که هست لینوکس رو لپتاپم نصب شه، اینم بگم تو حالت حالت نصب مستقیم با بوت لودر همه مراحل با پاکسازی و پارتیشن بندی هارد درست پیش میره نصب سیستم عامل هم انجام میشه وقتی grub2 package رو میخواد نصب کنه اون نشانگر ماوس کلا رو صفحه freeze میشه و کلا بدون ارور قفل میکنه، این اتفاق بعد از نصب سیستم عامل بدون بوت لودر تو ترمینال با دستور ubiquity -b موقع نصب بوت لودر با برنامه boot repair هم می افته، اگه کسی میتونه کمکم کنه واقعا ممنونش میشم.
دوست عزیز منم UEFI استفاده می کنم و سیستم من با هیچ توزیعی مشکل ندارم.
در زمان نصب خود اوبونتو درحال نصب ازت می پرسه آیا ufei و بعد ادامه مراحل نصب رو میره
البته یه پارتیشن هم برای UEFI باید بسازی که حجم کمی هم داره هنگام پارتیشن بندی چکار کردین توضیح بدین.
فقط از اوبونتو استفاده نکنید.
سوره و فدورا و مینت و .... رو هم تست کنید.