به نامم خدا
سلام دوستان
علی هستم در خدمت شما و سعیی دارم مفید باشم.
همین طور که در عنوان هم می بینید، فصد معرفی یک توزیع رو دارم.
یک کاربر حرفهای در XDA دستبهکار شده و توزیع ای برای علاقهمندان به اندروید ساخته است! این نسخه که بر پایهٔ آرچ لینوکس بنا شده، با چندین ابزار از پیش نصب شدهٔ مربوط به اندروید همراه است که برخی از معروفترین این ابزارها عبارتند از Simple ADB، JOdin، Heimdall و ...
ویندوز و اندروید سیستمعاملهایی هستند که در سراسر دنیا کاربران بیشماری را به خود اختصاص دادهاند؛ اخیراً اندروید موفق شده ویندوز را در زمینهٔ محبوبترین سیستمعامل دنیا پشت سر بگذارد و رتبهٔ اول را به خود اختصاص دهد. درعینحال، متأسفانه ارتباط بین این ۲ پلتفرم هیچگاه بدون زحمت نبوده، مخصوصاً وقتی صحبت از ADB و Fastboot بهمیان میآید.
برای رفع این مشکلات، کاربر ارشد XDA بهنام SteadfasterX تصمیم گرفته تا توزیع Forget Windows Use Linux یا به اختصار FWUL بهمعنی «ویندوز را فراموش کن، از لینوکس استفاده کن» را ایجاد نماید. این نسخه، دارای فایل ISO بهصورت بوتیبل است که با قابلیت نصب آسان، ارتباط بین دیوایسهای اندرویدی و کامپیوترتان را بسیار آسانتر مینماید.
چه چیز خاصی دربارهٔ توزیع Forget Windows Use Linux وجود دارد؟
این توزیع که بر پایهٔ آرچ لینوکس ساخته شده، میتواند توسط متخصصین اندرویدی برای مهاجرت از ویندوز به دنیای لینوکس مورد استفاده قرار بگیرد. در FWUL، ویرایشهایی صورت گرفته تا مطمئن شوید لازم نیست اقدامات اضافی برای اتصال گوشی به کامپیوترتان انجام دهید. به همین منظور، تمامی ابزارهای لازم به صورت از پیش نصب شده در این توزیع وجود دارند؛ بنابراین اهمیتی ندارد که برند گوشی همراهتان چیست، چراکه توزیع FWUL از آن پشتیبانی خواهد کرد. FWUL همراه با یک تم شبیه به ویندوز 10 و ابزارهای اندرویدی زیر عرضه شده است:
- Simple ADB: برنامهای گرافیکی برای استفاده از ADB/Fastboot
- JOdin: نسخهٔ مبتنی بر جاوا از نرمافزار Samsung Odin
- Heimdall: ابزار اپنسورس برای فلش کردن ROM گوشیهای مدلGalaxy
- ابزاری برای فلش کردن تلفنهای همراه LG ،SONY و MediaTelk
- پشتیبانی از MTP ،PTP ،hexchat، VirtualBox و قابلیت چندزبانی
sokanacademy.com
لینک سایت رسمی :
https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/live-iso-adb-fastboot-driver-issues-t3526755