انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حجم بالای برنامه های ساخته شده با کتابخانه‌ی Qt5 - دوستان خواهشا جواب بدید  (دفعات بازدید: 1514 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jkmpariab

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام دوستان
بنده میخاستم بدونم که چرا برنامه هایی که با Qt5(c++) یا (python3)PyQt5 برای ویندوز خروجی گرفتم حجمش خیلی زیاده
مثلا فایل اصلی برنامه کمتر از یک مگه ولی بعد کمپایل کد و اجرا (خارج از ide) حجمش به 500 مگ میرسه
بعد از سرچ در گوگل به این نتیجه رسیدم که اون برنامه تمام کتابخانه های لازم رو برای اجرا با خودش باید داشته باشه و بهمین دلیل حجمش بطور سرسام‌آوری بالا میره!
حالا سوال اینجاست که چرا سایر برنامه هایی که با Qt5 نوشته شدن حجمشون متعادله؟ (مثلا دانلود منیجر پرسپولیس حجمش 20 مگه ولی برنامه ساده من 500 مگ)
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1396، 03:27 ب‌ظ توسط jkmpariab »

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
سلام دوستان
بنده میخاستم بدونم که چرا برنامه هایی که با Qt5(c++) یا (python3)PyQt5 برای ویندوز خروجی گرفتم حجمش خیلی زیاده
مثلا فایل اصلی برنامه کمتر از یک مگه ولی بعد کمپایل کد و اجرا (خارج از ide) حجمش به 500 مگ میرسه
بعد از سرچ در گوگل به این نتیجه رسیدم که اون برنامه تمام کتابخانه های لازم رو برای اجرا با خودش باید داشته باشه و بهمین دلیل حجمش بطور سرسام‌آوری بالا میره!
حالا سوال اینجاست که چرا سایر برنامه هایی که با Qt5 نوشته شدن حجمشون متعادله؟ (مثلا دانلود منیجر پرسپولیس حجمش 20 مگه ولی برنامه ساده من 500 مگ)

برای مثال شما میای اینجوری کتابخونه هارو import میکنی: from PyQt5 import QtWidgets, QtCore, QtGui حجمش میره بالا چون  خیلی از کتابخونه هایی که بهش نیاز نداری import میکنی! ولی اگه سورس پرسپولیسو نگاه کنی اینجوری import کرده: from PyQt5.QtWidgets import QLabel  که فقط کتابخونه مورد نیاز import شده و حجم میاد پایین.
چیزی که به ذهن من میرسید این قضیه بود  :-k حالا شاید دلایل دیگه ای هم داشته باشه  :)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
درباره C++ نمیتونم کمکی بکنم ولی در مورد پایتون چه طوری خروجی میگیرید؟
تیم توسعه دهنده پرسپولیس از PyInstaller استفاده میکنه برای خروجی .exe برای ویندوز و مک
برای اطلاعات بیشتر سایتش رو ببینید
http://www.pyinstaller.org/

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
سلام دوستان
چون ویندوز dll های مورد نیاز رو هم میذاره کنارش. اگه میخوای به صورت static کامپایل کنی باید یا لایسنس کیوت رو بخری و یا از یه سیستم عامل درست و حسابی مثل لینوکس استفاده کنی.