انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب کارت گرافیک Nvidia در Centos7  (دفعات بازدید: 3061 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mortezaTahmasbi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
نصب کارت گرافیک Nvidia در Centos7
« : 14 مهر 1396، 09:58 ب‌ظ »
سلام
کسی می تونه در مورد نصب کارت گرافیک انویدیا توی Centos7 کمک کنه ؟ کلی آموزش و مقاله انگلیسی خوندم و انجام دادم ولی موفق نشدم :(

کاری که من کردم :

اول فایل درایور متناسب با کارت گرافیکم رو از سایت Nvidia.com دانلود کردم و گذاشتمش توی پوشه Home
بعد سیستم رو ریستارت کردم و موقع بوت شدن، کلید e رو زدم و توی صفحه ای که باز میشه عبارت nomodeset rdblacklist=nouveau رو بعد از کلمه quiet اضافه کردم. ctrl+x رو زدم و سیستم رو دوباره بوت کردم.(طبق آموزشی که دیدم اینکار کارت گرافیک خود لینوکس رو غیرفعال میکنه و این بار ی محیط شبیه ترمینال باز میشه و دسکتاپ دیگه بالا نمیاد)

بعد وارد دسترسی روت شدم و دستور زیر رو دادم
cd /home/myusername/
بعد هم این دستور
ls
حالا محتویات پوشه home  رو برام نشون میده که فایل NVIDIA-Linux-x86_64-384.90.run هم توش هست

بعد این دستور
chmod +x NVIDIA-Linux-x86_64-384.90.runبعد هم این دستور
./NVIDIA-Linux-x86_64-384.90.run
حالا شروع میکنه به نصب کارت گرافیک انویدیایی که دانلود کردم و 100 دردصد پر میشه و میگه با موفقیت نصب شد.سیستم بوت میشه و دوباره صفحه ترمینال باز میشه(بدون دسکتاپ)

طبق آموزشی که دیدم با تایپ دستور init 5 باید وارد دسکتاپ بشه ولی نمیشه و سیستم بوت میشه و باز هم همین صفحه میاد:( ولی کارت گرافیک انویدیا نصب شده!

« آخرین ویرایش: 14 مهر 1396، 10:15 ب‌ظ توسط mortezaTahmasbi »

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : نصب کارت گرافیک Nvidia در Centos7
« پاسخ #1 : 15 مهر 1396، 08:15 ق‌ظ »
CentOS رو برای چه کاری میخواید؟ چرا مثل دیگران از اوپن سوزه، دبیان، اوبونتو و فدورا استفاده نمیکنید؟ CentOS برای دسکتاپ نیست و مدیریت سیستمش سخت تر از دبیان هستش.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #2 : 15 مهر 1396، 11:05 ق‌ظ »
CentOS رو برای چه کاری میخواید؟ چرا مثل دیگران از اوپن سوزه، دبیان، اوبونتو و فدورا استفاده نمیکنید؟ CentOS برای دسکتاپ نیست و مدیریت سیستمش سخت تر از دبیان هستش.
بارها گفتیم! اما ایشون اصرار دارن که حتما روی سنت او اس یه تستی رو انجام بدن.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #3 : 15 مهر 1396، 12:06 ب‌ظ »
اگر اصرار به استفاده از CentOS دارید بهتره این مشکل و سایر مشکلات را از طریق لیست پستی خود CentOS اعلام کنید، حتمن پاسخ خواهید گرفت، اینجا فکر نکنم کسی پاسخی به این جور مشکلات بده.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند