انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وصل نشدن به اینترنت(حل شد)  (دفعات بازدید: 1879 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین malmal2694

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
وصل نشدن به اینترنت(حل شد)
« : 13 شهریور 1396، 07:23 ق‌ظ »
سلام من بعد از اینکه tor رو نصب کردم بعضی وقت ها بدون فعال کردن tor نمیتوانم به اینترنت وصل شوم و باید tor رو فعال کنم ولی بعد از راهنمایی های اقای صمیمی که در همین انجمن گذاشته بودند حدود یک روز تونستم به اینترنت وصل بشم ولی الانم باید tor فعال باشه تا به اینترنت وصل بشم الان باید چه کار کنم ؟
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1396، 05:00 ب‌ظ توسط malmal2694 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : وصل نشدن به اینترنت
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1396، 11:20 ق‌ظ »
از فوکسی‌پروکسی استفاده کن و دو حالت تور و مستقیم رو براش تعریف کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین malmal2694

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 شهریور 1396، 12:42 ب‌ظ »
از فوکسی‌پروکسی استفاده کن و دو حالت تور و مستقیم رو براش تعریف کن.
من از کروم استفاده می کنم

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #4 : 14 شهریور 1396، 02:58 ق‌ظ »
سلام من بعد از اینکه tor رو نصب کردم بعضی وقت ها بدون فعال کردن tor نمیتوانم به اینترنت وصل شوم و باید tor رو فعال کنم ولی بعد از راهنمایی های اقای صمیمی که در همین انجمن گذاشته بودند حدود یک روز تونستم به اینترنت وصل بشم ولی الانم باید tor فعال باشه تا به اینترنت وصل بشم الان باید چه کار کنم ؟
سلام
اول اینکه شما چطوری تور رو نصب کردین؟
دومین سوال اینکه DNS تون رو عوض کنین ببینین مشکل حل می شه یا نه؟ شاید مشکل از تنظیمات DNS هستش که بدون تور نمی تونین وصل شین
برای اطمینان خروجی این دستورات رو هم بذارین:
ping google.com -c 4
ping 8.8.8.8 -c 4

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
« پاسخ #5 : 14 شهریور 1396، 04:06 ق‌ظ »

البته اول تنظیمات شبکه رو درست کن، توی ترمینال بزن: gsettings set org.gnome.system.proxy mode 'none'بعدش با استفاده از افزونه foxyproxy توی مرورگرت از تور استفاده کن

آفلاین malmal2694

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 مهر 1396، 11:30 ب‌ظ »
سلام ببخشید که دیر جواب دادم به خاطر tor و یک مشکل دیگه برگشتم به ویندوز ولی بعد چند روز می بینم از دوباره برگشتم لینوکس.
من tor رو باستفاده از اسکریتی که تو این سایت هست نصب کردم : https://soshaw.net/tor/
ولی بعضی وقت ها اذیت می کرد و نمی تونستم به اینترنت وصل شوم، که در اخر tor رو حذف کردم ولی الان می خواهم از دوباره tor رو نصب کنم و پروکسی هم با اون کد غیر فعال میکردم ولی باز هم نمیشد الان باید چه کار کنم؟
لطفا راهنمیی کنید

آفلاین malmal2694

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 مهر 1396، 03:31 ب‌ظ »
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #8 : 11 مهر 1396، 03:33 ب‌ظ »
سلام ببخشید که دیر جواب دادم به خاطر tor و یک مشکل دیگه برگشتم به ویندوز ولی بعد چند روز می بینم از دوباره برگشتم لینوکس.
من tor رو باستفاده از اسکریتی که تو این سایت هست نصب کردم : https://soshaw.net/tor/
ولی بعضی وقت ها اذیت می کرد و نمی تونستم به اینترنت وصل شوم، که در اخر tor رو حذف کردم ولی الان می خواهم از دوباره tor رو نصب کنم و پروکسی هم با اون کد غیر فعال میکردم ولی باز هم نمیشد الان باید چه کار کنم؟
لطفا راهنمیی کنید
شما اشتباه اندر اشتباه کردی. یعنی یه اشتباه کردی و بعدش کلی اشتباه دیگه و الان یکم سخت شده کمک بهتون.
خواستید توی تلگرام بهتر و بیشتر میتونم کمک کنم:
@soshaw
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین malmal2694

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 مهر 1396، 04:57 ب‌ظ »
حل شد مشکلم رفتم اوبونتو رو حذف کردم و دوباره نصب کردم به به همراه میز کار گنوم هم به خاطر tor و هم بخاطر یک مشکل دیگه
نرم افزار راحت نصب شد و راهنمایی آقای sosha در سایت https://soshaw.net/tor/ استفاده کردم ولی باز هم نمیتونستم از نرم افزار استفاده کنم که مشکلش بخاطر این بود که من پل را در فایل torrc قرار داده بودم  ولی هر وقت اونو برداشتم راحت نرم افزار کار کرد
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1396، 04:59 ب‌ظ توسط malmal2694 »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : وصل نشدن به اینترنت(حل شد)
« پاسخ #10 : 14 مهر 1396، 05:11 ق‌ظ »
عبارت [حل شد] رو به اراسال اول اضافه کنید :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : وصل نشدن به اینترنت(حل شد)
« پاسخ #11 : 14 مهر 1396، 08:55 ق‌ظ »
نقل‌قول
مشکلش بخاطر این بود که من پل را در فایل torrc قرار داده بودم  ولی هر وقت اونو برداشتم راحت نرم افزار کار کرد

پس مشکلت هنوز چاره نشده! تنها چهرهٔ چالش رو پاک کردی. با پاک کردن پل‌ها، ISP به‌ آسونی می‌تونه بفهمه که داری از Tor سود می‌گیری. پیشنهاد می‌کنم چند پل نو سپارش بدی.