انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درباره یونیتی  (دفعات بازدید: 695 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 476
درباره یونیتی
« : 17 مهر 1396، 10:59 ب‌ظ »
تو چند جا دیدم که کنونیکال تو ورژن 18 اوبونتو میخواد محیط گنوم رو جایگزین یونیتی کنه, اگه این اتفاق بیفته تکلیف بروزرسانی دسکتاپ یونیتی چی میشه؟ چون گفتن که روش سرمایه گذاری نمیکنه و سوال بعدی اینه که حالا بعد اینکه 18 با گنوم اومد،  میتونیم یونیتی نصب کنیم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم با اپدیت بعدی دیگه دوباره یونیتی حذف میشه و باز گنوم جایگزینش میشه؟
Everything started from a dream

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
پاسخ : درباره یونیتی
« پاسخ #1 : 17 مهر 1396، 11:25 ب‌ظ »
در این انجمن:
 تیم Ubports یونیتی ۸ را برای موبایل توسعه می‌دهد:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,145782.msg1141017.html#msg1141017 توقف توسعه یونیتی 8 و بازگشت به گنوم از نسخه 18.04 جدید:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,145762.0.html
ایضا با بروز رسانی‌های بعدی unity حذف نخواهد شد.
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1396، 11:28 ب‌ظ توسط helium »
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین mobolinux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • کاربر اوبونتو ماته
« پاسخ #2 : 22 مهر 1396، 09:13 ب‌ظ »
کاش هیچ وقت اینگونه نمی شد
یونیتی بسیار زیبا و کار آمد است :'(
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم
می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #3 : 22 مهر 1396، 09:40 ب‌ظ »
داشتیم کم کم بهش عادت میکردیم الان میخواند حذفش کنند برای کسانی که به یونیتی عادت دارند، عادت کردنشون به گنوم یکمی سخته من الان فدورا با میزکار گنوم دارم وبعضی وقتا از فدورا استفاده می‌کنم به تازگی دارم کم کم بهش عادت می‌کنم
به هر حال من این فاجعه رو به یونیتی دوستان تسلیت می‌گویم  :'( من از همون اولشم معتقد بودم این کار حروم کردن بیت المال هست  :-k وقتی این همه میزکار هست چه نیازی به این هست یه میزکار دیگه درست کرد
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد