انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی لپ تاپ های با بیشترین سازگاری با اوبونتو و دبیان  (دفعات بازدید: 2495 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
واقعا باید اپل رو تحسین کرد که لپ تاپی با بالاترین سازگاری بین سیستم عامل و سخت افزار تولید میکنه. از دنیای اپل خوشم نمیاد و کلا طرف هیچ محصولیش نمیرم.
اما واقعا مک بوک من رو تحت تاثیر قرار داده.  ;D

امیدوارم اوبونتو هم یه همچین سیاستی رو دنبال کنه.
اپل خودش میبره، خودشم میدوزه، بعد انتظار داری سازگاری سخت‌افزار با سیستم‌عامل هم نداشته باشه!
بعدم نوع قطعاتی در لپ‌تاپ‌ها یا All in one هایی که اپل تولید می‌کند کم هست اگر هم زیاد باشد درایورهاش هم مال خودش است پس هنر نکرده اگر مشکل ناسازگاری داشت آن وقت تازه تبدیل به یک ایراد بزرگ میشد. در صورتی که برای گنو/لینولس اینطور نیست و خودشان سخت افزار تولید نمی کنند و خیلی از شرکت‌ها هم درایور برای گنو/لینوکس نمی‌نویسند پس نباید انتظار داشت با همه سخت افزارها به راحتی و بدون مشکل کار کند و اگر سیاستش را مثل اپل کند و فقط با سخت‌افزارهای محدودی با بیشترین سازگاری کار کند. آن زمان دیگر نرم‌افزار آزاد نیست
هر وقت کسی تونست mac OS رو روی سخت‌افزاری غیر از تولیدات اپل نصب کند اون وقت جمله اپل بیشترین سازگاری رو با سخت‌افزار دارد رو من با طلا می‌نویسم و بر در ... آویزان می‌کنم البته نسخه هکینتاش هم راحت و بدون دردسر نصب نمی‌شود آن هم فقط بر روی سخت‌افزارهای خاصی نصب می‌شود

البته ما هم میکرو کرنل داریم! هرد، البته کامل نیست

« آخرین ویرایش: 09 آبان 1396، 02:00 ب‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین XMan69

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
    • میثم محمودی
من هم با شما دوستان موافقم که اپل فقط روی تعداد محدودی سخت افزار سیستم عامل مک رو ارائه میده و طبیعتا مثل اوبونتو که طیف زیادی از سخت افزارها رو پشتیباین میکنه نیست.
اما اوبونتو بد نیست با همکاری با شرکتی مثل لنوو یا هرشرکتی که خودش بهتر میدونه یه سری محصول با کیفیت و درجه یک تولید کنه همین کاری که مدتی مایکروسافت شروع کرده و اقدام به تولید دستگاه های سرفیس میکنه.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
من هم با شما دوستان موافقم که اپل فقط روی تعداد محدودی سخت افزار سیستم عامل مک رو ارائه میده و طبیعتا مثل اوبونتو که طیف زیادی از سخت افزارها رو پشتیباین میکنه نیست.
اما اوبونتو بد نیست با همکاری با شرکتی مثل لنوو یا هرشرکتی که خودش بهتر میدونه یه سری محصول با کیفیت و درجه یک تولید کنه همین کاری که مدتی مایکروسافت شروع کرده و اقدام به تولید دستگاه های سرفیس میکنه.

البته این کار هم صورت میگیره به نوعی مثل دادن گواهینامه به مدل‌های خاصی از لپ تاپ البته نه فقط اوبونتو شرکت‌های دیگه‌ای مثل اپن سوزه، دبیان و ... هم اینکار را انجام می‌دهند اینکه قطعات لپ تاپ مچ باشند بیشتر به تولیدکننده ربط دارد. محدودیتی که بصورت کارهایی که اپل انجام می‌دهد بیشتر به انحصار ختم می‌شود و اینکار شاید برای نرم‌افزار آزاد زیاد جالب نباشد
https://certification.ubuntu.com/certification/desktop/
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1396، 09:47 ق‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
اما اوبونتو بد نیست با همکاری با شرکتی مثل لنوو یا هرشرکتی که خودش بهتر میدونه یه سری محصول با کیفیت و درجه یک تولید کنه
مسئله ی سخت افزار که به کرنل مربوطه، ولی در کل با این کار مخالفم! چون هر شرکتی بیاد قرارداد ببنده، شرط اش این خواهد بود که، فقط بیا با من کار کن و این یه حالت انحصار رو میتونه پدید بیاره و سیستم عامل، دیگه برای کاربران توسعه پیدا نمی کنه، بلکه برای سخت افزار های اون شرکت توسعه پیدا میکنه. اما تست کردن روی لب تاپ ها و دادن گواهینامه مشکلی نداره و همین کار داره انجام میشه.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
شاید رفیق دوران پیریمون باشه، شایدم بعد ما آماده شه. الان نمیشه تو گزینه ها آوردش

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
شاید رفیق دوران پیریمون باشه، شایدم بعد ما آماده شه. الان نمیشه تو گزینه ها آوردش
چرا دیگه نسخه 32bit داره که یکم آمادست.اون ارزش تست رو یکم داره(البته خیلی دیره بعضی توزیع ها اصلا دیگه 32bit رو پشتیبانی نوچ)
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).