انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ویندوز بر روی VirtualBox (حل شد)  (دفعات بازدید: 2109 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • second years of moving to GNU Linux world so happy
سلام خدمت دوستان من فایل ایزو ویندوز 10 رو دان کردم ولی روی ویرچول باکس اجرا نمیشه درضمن مشکل از فایل ایزو نیست چون روی چندتا سیستم همین فایل رو روی فلش بوت کردم و ویندوز نصب کردم خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1396، 08:54 ق‌ظ توسط Rasoul Hejazi »

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
پاسخ : مشکل در نصب ویندوز بر روی VirtualBox
« پاسخ #1 : 18 آبان 1396، 07:25 ب‌ظ »
خلاف قانونه

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #2 : 18 آبان 1396، 07:52 ب‌ظ »
از پشتیبانی مایکروسافت که محصول رو ازش خریداری کردید یا انجمن های پشتیبانی اش سوال کنید.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #3 : 18 آبان 1396، 09:50 ب‌ظ »
خلاف قانونه

از پشتیبانی مایکروسافت که محصول رو ازش خریداری کردید یا انجمن های پشتیبانی اش سوال کنید.

به نظر من سوالش زیادم خلاف قانون نیست! (شایدم خلاء قانونی در این مورد وجود داره) اوبونتو داره و ویرچوال باکس که غیر آزاد نیستند مشکلش هم  مربوط به ویرچوال باکس هست نه ویندوز

سلام خدمت دوستان من فایل ایزو ویندوز 10 رو دان کردم ولی روی ویرچول باکس اجرا نمیشه درضمن مشکل از فایل ایزو نیست چون روی چندتا سیستم همین فایل رو روی فلش بوت کردم و ویندوز نصب کردم خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه

البته من با اجازه این دو دوست عزیز جواب میدم. میگه ویرچوالیزیشن غیر فعاله اون رو در بایوس مادربرد فعال کنید همین! البته اگه متن خطا رو هم سرچ میکردید جواب سوالتون رو خیلی راحت پیدا میکردید
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 آبان 1396، 02:23 ب‌ظ »
مرسی بابت توجه دوستان
من صد سال سراغ ویندوز نمیرم فقط واسه پروژه دانشگاهمه که مجبورم نرم افزار حسابداری (رافع7) رو نصب کنم و ترجیح میدم روی ماشین مجازی ساز نصب کنم
هر بلایی بگید سرش اوردم ولی درست نمیشه هم با سی دی امتحان کردم هم با فایل ایزو، توی انجمن ها هم به قدر توانم سرچ کردم ولی به جوابم نرسیدم ویرچولباکس هم از اوبونتو سافت ور سنتر دان کردم
*فقط دوستان میتونید یه نرم افزار اوپن سورس آلترناتیو برای ویرچولباکس برام معرفی کنید که امتحانش رو پس داده باشه؟*
بازم متشکر

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #5 : 19 آبان 1396، 02:47 ب‌ظ »
در پست بالا گفتم باید Virtualizition را در بایوس مادربرد فعال کنید متن خطا همین رو میگه. Virtualization رو فعال کنید مشکل حل می‌شود باید در بایوس مادربرد دنبال گزینه‌هایی مثل Virtualization یا VT-X یا Virtual همچین مواردی بگردید و اون رو فعال کنید
نمونه مشابه ویرچوال باکس Virtual Machine Manager است که از ویرچوال باکس آزادتره! در مخازن اوبونتو هم هست از داخل همون سافتور سنتر میتونید نصب کنید
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Virtual_Machine_Manager
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 19 آبان 1396، 05:08 ب‌ظ »
*فقط دوستان میتونید یه نرم افزار اوپن سورس آلترناتیو برای ویرچولباکس برام معرفی کنید که امتحانش رو پس داده باشه؟*
منم Virtual Machine Manager رو توصیه می کنم و برای راه اندازی و کار باهاش این آموزش مناسبه لینک

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 19 آبان 1396، 11:17 ب‌ظ »
در پست بالا گفتم باید Virtualizition را در بایوس مادربرد فعال کنید متن خطا همین رو میگه. Virtualization رو فعال کنید مشکل حل می‌شود باید در بایوس مادربرد دنبال گزینه‌هایی مثل Virtualization یا VT-X یا Virtual همچین مواردی بگردید و اون رو فعال کنید
نمونه مشابه ویرچوال باکس Virtual Machine Manager است که از ویرچوال باکس آزادتره! در مخازن اوبونتو هم هست از داخل همون سافتور سنتر میتونید نصب کنید
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Virtual_Machine_Manager
مادربورد من اینتله و این گزینه غیرفعال بود همونطور که بار اول گفتید فعالش کردم ولی بازم مشکلم حل نشد دوست من

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #8 : 20 آبان 1396، 09:16 ق‌ظ »

مادربورد من اینتله و این گزینه غیرفعال بود همونطور که بار اول گفتید فعالش کردم ولی بازم مشکلم حل نشد دوست من
قعدتا باید مشکل حل شود به عکسی که گرفتید یک بار دیگر نگاه کنید. شما میخواید ویندوز 10 نصب کنید ولی در تنظیمات ویرچوال باکس ویندوز سون 64 بیتی را انتخاب کردید! این ماشین مجازی رو  که ساختید حذف کنید و از گزینه NEW از نو یه ماشین مجازی دیگه بسازید و تنظیمات را درست انتخاب کنید

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 21 آبان 1396، 08:53 ق‌ظ »

قعدتا باید مشکل حل شود به عکسی که گرفتید یک بار دیگر نگاه کنید. شما میخواید ویندوز 10 نصب کنید ولی در تنظیمات ویرچوال باکس ویندوز سون 64 بیتی را انتخاب کردید! این ماشین مجازی رو  که ساختید حذف کنید و از گزینه NEW از نو یه ماشین مجازی دیگه بسازید و تنظیمات را درست انتخاب کنید
درست شد دوست من یبار از اول ماشینو ساختم ممنونم ازت مشکل فقط همونی بود که گفتید

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
پاسخ : مشکل در نصب ویندوز بر روی VirtualBox (حل شد)
« پاسخ #10 : 21 آبان 1396، 05:23 ب‌ظ »
بهتره عنوان پست رو ویرایش و عبارت [حل شد] رو اضافه کنید.

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
پاسخ : مشکل در نصب ویندوز بر روی VirtualBox (حل شد)
« پاسخ #11 : 21 آبان 1396، 05:35 ب‌ظ »
بهتره عنوان پست رو ویرایش و عبارت [حل شد] رو اضافه کنید.
اگر دقت کنید میبینید که اضافه کردن :) ...
نقل‌قول
« آخرین ویرایش: امروز ساعت 07:54 ق‌ظ توسط Rasoul Hejazi »
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...