شاید شما هم قبلا از میزکار گنوم یا یونیتی استفاده میکردید که از کنترل سنتر گنوم استفاده میکردند اما بعد از مهاجرت به توزیعهایی مثل زوبونتو یا کوبونتو که میزکارهای متفاوتی با گنوم دارن جای خالی گنوم کنترل سنتر رو احساس کردید! حالا چرا باید جای خالی کنترل سنتر گنوم رو احساس کنیم؟ اگر شما هم مثل من از تور روی شبکهتون استفاده میکنید و قبلا هم از میزکار گنوم یا یونیتی استفاده میکردید (یا همچنان استفاده میکنید) میدونید که فعال و غیرفعال کردن تور روی شبکهتون با استفاده از این میزکارها کار راحتتری بود. در واقع این بزرگترین دلیلی هست که خواستم گنوم کنترل سنتر رو روی زوبونتوی خودم نصب کنم! (البته روی همهی توزیع ها جواب میده)
قبل از هر چیز پکیجشو با دستور پایین نصب کنید:
sudo apt-get install gnome-control-center
بعد از نصب پکیج میتونید با اجرای این دستور توی ترمینال اجراش کنید:
gnome-control-center
اما حتما با همچین پنجره ای روبرو میشین:
برای رفع این مشکل میتونید دستور زیر رو اجرا کنید:
XDG_CURRENT_DESKTOP=GNOME gnome-control-center
که بعدش مشاهده میکنین گنوم کنترل سنتر به صورت کامل و با تمام گزینههاش براتون اجرا میشه.
اما قطعا هر دفعه بخواید اینجوری اجراش کنید یکمی سخته! برای همین اول یه میانبر براش میسازیم؛ برای اینکار دستورات زیر رو میتونید اجرا کنید: (پیشنهاد میکنم اگه کاربر خیلی مبتدی هستید اول برید در مورد این دستورات و نحوهی کارشون بخونید تا بدونید دارید چیکار میکنید)
mkdir -p ~/.local/share/applications/
cp /usr/share/applications/gnome-control-center.desktop ~/.local/share/applications/
sed -i '/^OnlyShowIn/d' ~/.local/share/applications/gnome-control-center.desktop
بعد از اینکه میانبر رو ساختید میتونید توی لیست برنامه هاتون ببینیدش که عنوان settings رو بهخودش گرفته که البته میتونید فایل میانبرش رو که توی مسیر زیر قرار داره ویرایش کنید و اسمش رو تغییر بدین:
/usr/share/applications/gnome-control-center.desktop
حالا اگه این میانبر رو اجرا کنید دوباره میبینید که گزینههای کنترل سنتر محو شدن! برای اینکه برشون گردونیم باید خط Exec میانبر رو به صورت زیر ویرایش کنیم تا روی میزکارهای غیر گنومی هم اجرا بشه:
Exec=env XDG_CURRENT_DESKTOP=GNOME gnome-control-center --overview
همچنین این کار رو میتونید به صورت خودکار با اجرای دستور پایین انجام بدین:
sed -i 's/^Exec.*/Exec=env XDG_CURRENT_DESKTOP=GNOME gnome-control-center --overview/' ~/.local/share/applications/gnome-control-center.desktop
حالا به همین راحتی میتونید با میانبری که ایجاد کردید وارد گنوم کنترل سنتر بشید و بعد به بخش Network برید و به راحتی حالت پروکسیتون رو تغییر بدین! (البته از بیشتر امکاناتش هم میتونید استفاده کنید اما هدف من اینجا بیشتر برای استفادهی راحتتر از تور روی شبکه بود)
امیدوارم به دردتون بخوره
<3