سلام
اول مشخصات سیستم رو بگین؟
ممکنه نسخهای که گرفتین درست دانلود نشده باشه دوباره دانلودش کنین بعد بوتیبل کنین.یا اینکه بد رایت کردین. این اتفاق برای این میوفته که موقع نصب گراب از شما میپرسه که کجا نصب کنم و شما بوت رو روی فلش نصب کردین برای همین بدن اون سیستم بالا نمیاومد
سلام و سپاس از پاسختون.. لپتاپ acer aspire vx15 .. هست و از نسخه ۱۷٫۱۰ ۶۴بیت ابونتو استفاده میکنم
core i7 7700HQ
Ram DDR4 16g
HDD 1T
SSD 256Gb
graphic gtx 1050 4gb
دوباره هم امتهان کردم پیش از حل سوال و از خود سایت ابونتو دانلود کردم.. ولی متاسفانه کارساز نبود. من فقط یک پارتیشن پایه تعریف کردم برای ابونتو.. کدام مرحله از نصب مربوط ب گراب هست.. روشن تر میفرمایید؟.. من پیش از این رو سیستم های دیگه هم نصب کردم ولی هیچ وقت این مشکلو نداشتم. سپاس از شما
سلام
از کدوم نسخه اوبونتو استفاده می کنید ؟ ممکنه فایل دانلودی ناقص باشه , که میتونید checksum رو مطابقت بدید و در صورت مشکل با تورنت تعمیرش کنید ...
برای ساخت فلش بوتیبل داخل ویندوز از rufus می تونید استفاده کنید ...
اگرم داخل گنو هستید از unetbootin ...
وقتی که از فلش سیستم عامل رو میخواید نصب کنید عملیات نصب رو به چه صورت انجام میدید ؟! ...
سپاس از پاسختون بزرگوار.. من از هر دو نسخه ای که مطرح نمودید استفاده کردم پیش از طرح سوال ولی پاسخ ها یکسان بودند.. نسخه هم سالم هست از دو سه نسخه متفاوت ک از وبسایتهای متفاوت دانلود کردم استفاده شده.
جهت نصب اینستال ابونتو رو انتخاب میکنم.. وفک کنم تنها تغییر هم در بخش پارتیشن بندی میدم ک ایجاد یک پارتیشن پایه / هست.
نسخه ۶۴ بیتی ابونتو ۱۷٫۱۰ رو استفاده میکنم