انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای ویرچوال باکس  (دفعات بازدید: 946 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • second years of moving to GNU Linux world so happy
مشکل در اجرای ویرچوال باکس
« : 29 آبان 1396، 08:45 ب‌ظ »
درود بر دوستان عزیز
بار اول که ویندوز رو روی ویرچوال باکس اجرا کردم بدون مشکل بالا اورد ولی فردا آن روز این ارور رو داد
این سوال رو یکی از دوستان قبلا تو انجمن پرسیده منتها متاسفانه نتونست جوابشو بگیره و مشکلش حل بشه امیدوارم بتونم با کمک شما اساتید راه حل مشکلمو پیدا کنم
ممنون

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : مشکل در اجرای ویرچوال باکس
« پاسخ #1 : 29 آبان 1396، 09:02 ب‌ظ »
سلام
به روزرسانی کردید ویرچوال رو؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 29 آبان 1396، 11:42 ب‌ظ »
وقتی می‌خوای ویرچوال ماشین بساز، فایل ساخته شده رو روی خود پارتیشن‌های اوبونتو قرار بده، یا اگه جای دیگه می‌ذاری اول مطمئن شو که اون mount شده باشه.

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 آبان 1396، 11:48 ب‌ظ »
سلام
به روزرسانی کردید ویرچوال رو؟
ویرچوال رو همین چند روز پیش از خوده سافت ور سنتر گرفتم به گمونم ورژن آخر باشه

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 آبان 1396، 12:17 ق‌ظ »
وقتی می‌خوای ویرچوال ماشین بساز، فایل ساخته شده رو روی خود پارتیشن‌های اوبونتو قرار بده، یا اگه جای دیگه می‌ذاری اول مطمئن شو که اون mount شده باشه.
درود بر شماقبلا با 17.10 کار میکردم ترجیح دادم LTS نصب کنم موقع نصب 16.04 گزینه erase 17.10 and install 16.04 رو زدم منتها نمیدونم این پارتیشن 67 گیگ از کجا پیداش شد بعدش هم که ویرچوال رو نصب کردم ویندوز رو روی همین پارتیشن گذاشتم حالا نمیدونم بنظر شما چطور میشه فهمید که mount شده یا نه و چاره ش چیه

آفلاین Rasoul Hejazi

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 07 آذر 1396، 03:27 ب‌ظ »
درود بر دوستان عزیز
بار اول که ویندوز رو روی ویرچوال باکس اجرا کردم بدون مشکل بالا اورد ولی فردا آن روز این ارور رو داد
این سوال رو یکی از دوستان قبلا تو انجمن پرسیده منتها متاسفانه نتونست جوابشو بگیره و مشکلش حل بشه امیدوارم بتونم با کمک شما اساتید راه حل مشکلمو پیدا کنم
ممنون
دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه مشکلم حل بشه کلی اطلاعات در ویندوز نصب شده روی ویرچوال دارم ممنون میشم

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #6 : 07 آذر 1396، 04:05 ب‌ظ »
درود بر شماقبلا با 17.10 کار میکردم ترجیح دادم LTS نصب کنم موقع نصب 16.04 گزینه erase 17.10 and install 16.04 رو زدم منتها نمیدونم این پارتیشن 67 گیگ از کجا پیداش شد بعدش هم که ویرچوال رو نصب کردم ویندوز رو روی همین پارتیشن گذاشتم حالا نمیدونم بنظر شما چطور میشه فهمید که mount شده یا نه و چاره ش چیه
راه ساده ی mount کردن اینه که یک بار وارد پارتیشن مورد نظرتون بشید.
در مورد روش نصبتون هم باید بگم راهکار چندان درستی رو برای نصب در نظر نگرفتید و بهتر بود خودتون پارتیشن بندی میکردید.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد