انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود و نصب نرم افزار  (دفعات بازدید: 2283 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
دانلود و نصب نرم افزار
« : 21 امرداد 1389، 03:32 ب‌ظ »
سلام.
من چند روز پیش مرورگر فایرفاکس رو از سایتش دانلود کردم ولی نمی دونم چطور باید اون رو نصب کنم. مرورگر فعلی من فایرفاکسه ولی چون نسخه ی اون قدیمی بود تصمیم گرفتم که نسخه ی جدید رو دانلود و نصب کنم ولی در نصب دچار مشکل شدم. در حقیقت من با چند تا فایل رو به رو شدم که هیچ کدوم از اون ها مرورگر رو نصب نمی کردند.
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم.
آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: دانلود و نصب نرم افزار
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1389، 03:38 ب‌ظ »
اگه از اوبونتو استفاده میکنی، و ۳۲ بیتی هم هست، به جای دانلود نسخه به صورت مستقیم از سایت موزیلا، از این استفاده کن :
http://ubuntuzilla.sourceforge.net/

-- درسته توی sf هستش ولی مدیر پروژه محدودیت برای ایران رو برداشته.
اگه ۶۴ بیتی هستی : http://sourceforge.net/apps/mediawiki/ubuntuzilla/index.php?title=Main_Page#64bit_users

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1389، 03:40 ب‌ظ »
متشکرم ولی فقط مشکل این نیست. من در کل اگر یک نرم افزاری را دانلود کردم و یک چنین چیزی مشاهده کردم ، باید چه کار کنم تا بتوانم نرم افزار را نصب کنم؟
آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1389، 04:24 ب‌ظ »
بستگی با فایلی که دانلود کردی داره
در اوبونتو فایلی که دانلود کردی اگه پسوندش deb. باشه با دوبار کلیک کردن روی اون نصب میشه
کلا توی لینوکس روشهای نصب خیلی متنوعه و راحتترینش برای اوبونتو دانلود نسخه مخصوص این سیستم با پسوند deb. هست
ولی برای فایر فاکس نصب از طریق خط فرمان خیلی راحت و بی دردسره
sudo apt-get install firefoxدر ضمن برای فایلی که دانلود کرد
نقل‌قول از: eMan
در ضمن توجه شما رو به نقل قولی در باره این مشکل و نحوه حل شدنش جلب میکنم
نقل‌قول از: Samane
دست هرش و پوریا بخاطر زحمتهایی که کشیدن درد نکنه.
مراحل نصب firefox.tar.bz2:
1. ابتدا بسته firefox.tar.bz2 که بصورت فشرده است رو unpack میکنید.
روش unpack کردن یک فایل فشرده با پسوند tar.baz2:
tar xvfj filename.tar.bz2
2.مسیر خود را داخل پوشه unpack فایرفاکس قرار می دهید(در اینجا پوشه unpack شده در دایرکتوری Desktop قرار دارد )
sudo cd ~/Desktop/firfox/
3. اجرای دستور زیر:
./firefoxبرای اینکه ترمینال شما از حالت معلق خارج شود ctrl+c کنید.

4. حالا برای یکپارچه سازی نسخه جدید فایرفاکس با اوبونتو دستور زیر را وارد کنید (اگر فایرفاکس فشرده شما در home/username قرارندارد ابتدا firefox.tar.bz2 را در این مسیر قرار دهید و سپس دستور زیر را در ترمینال وارد کنید چون این دستور فرض کرده شما فایرفاکس دانلود شده با پسوند tar.bz2 رو در دایرکتوری /home/username قرار داده‌اید)
if [[ ! -f /usr/bin/firefox ]]; then sudo apt-get update && sudo apt-get install firefox; fi && if [[ -e ~/.mozilla ]]; then cp -R ~/.mozilla ~/.mozilla.backup; fi && sudo tar -jxvf firefox-3*.tar.bz2 -C /opt && rm firefox-3*.tar.bz2 && sudo mv /opt/firefox/plugins /opt/firefox/plugins.backup && sudo ln -s /usr/lib/xulrunner-addons/plugins /opt/firefox/plugins && sudo dpkg-divert --divert /usr/bin/firefox.ubuntu --rename /usr/bin/firefox && sudo ln -s /opt/firefox/firefox /usr/bin/firefox
موفق باشید... ;)
دوست من در بند چهارمش به جای username اسم شما قرار خواهد داشت ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید