انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت GUI با پایتون  (دفعات بازدید: 2654 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi.2001.rostami

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
ساخت GUI با پایتون
« : 06 اسفند 1396، 08:43 ب‌ظ »
من دوره پایتون رو که جادی آموزش میداد گزروندم و قبلش هم کمی پایتون کار کرده بودم ولی حالا بشدت علاقه مندم که یه پروژه واقعی انجام بدم و میخوام که گرافیکی باشه برا همین یکم سرچ کردم و به چند تا پکیج پایینی رسیدم. من سایتاشونو بررسی کردم ولی چون انگلیسیم ضعیفه خیلی از چیزی سر در نیاوردم. اگه میشه لطفا بگین که ویژگی های هرکدوم چیه و برای کدوم سیستم عامل ها خروجی میده چون کراس پلتفرم بودن برام مهمه.
pyqt, wxpython, tkinter, kivy
همچنین فروم و انجمن فارسی برای برنامه نویسی که مثل اینجا تخصصی باشه و فعال داریم؟ چون معاشرت با افراد حرفه ای تر از خود آدم سطح سواد آدمو بالا میبره.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
پاسخ : ساخت GUI با پایتون
« پاسخ #1 : 06 اسفند 1396، 10:36 ب‌ظ »
pyqt مناسبه.
دانلود منیجر پرسپولیس که اخیرا وارد مخازن رسمی فدورا شده با همین توسط آقای امیرصمیمی نوشته شده.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 06 اسفند 1396، 10:59 ب‌ظ »
ماجول tkinter توسط خود پایتون توسعه داده می‌شه. اگه می‌خوای برنامه‌ات برای سال‌های سال قابل دسترس باشه، بهتره از ماجول‌های اضافی کمتر اضافه کنی. البته همه‌چیز بستگی به هدف پروژه داره.

https://docs.python.org/3/library/tkinter.html

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 06 اسفند 1396، 11:12 ب‌ظ »
من از PyGObject استفاده می‌کنم. این هم لینکی به مستنداتش: لینک
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1396، 04:12 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #4 : 06 اسفند 1396، 11:18 ب‌ظ »
منم تا جایی که میدونم pyqt برای qt هست.
برای gtk از چی باید استفاده کرد؟!
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین mahrooz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1396، 12:23 ق‌ظ »
سلام
از PyGTK استفاده میشه. www.pygtk.org

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 07 اسفند 1396، 12:26 ق‌ظ »
سلام

صفحه اولش نوشته:
Note: New users are encouraged to use GTK+3 through the PyGObject bindings instead of using PyGTK with GTK+2

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #7 : 07 اسفند 1396، 12:27 ق‌ظ »
نیکسوئین همون بالا نوشته که :)

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #8 : 07 اسفند 1396، 01:08 ق‌ظ »
سلام
ممنون.
صفحه اولش نوشته:
Note: New users are encouraged to use GTK+3 through the PyGObject bindings instead of using PyGTK with GTK+2
نیکسوئین همون بالا نوشته که :)
من از PyGObject استفاده می‌کنم. این لینکی به مستنداتش: لینک
متوجه نشدم برای GTK هست. مرسی <3
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #9 : 07 اسفند 1396، 05:26 ق‌ظ »
من دوره پایتون رو که جادی آموزش میداد گزروندم و قبلش هم کمی پایتون کار کرده بودم ولی حالا بشدت علاقه مندم که یه پروژه واقعی انجام بدم و میخوام که گرافیکی باشه برا همین یکم سرچ کردم و به چند تا پکیج پایینی رسیدم. من سایتاشونو بررسی کردم ولی چون انگلیسیم ضعیفه خیلی از چیزی سر در نیاوردم. اگه میشه لطفا بگین که ویژگی های هرکدوم چیه و برای کدوم سیستم عامل ها خروجی میده چون کراس پلتفرم بودن برام مهمه.
pyqt, wxpython, tkinter, kivy
همچنین فروم و انجمن فارسی برای برنامه نویسی که مثل اینجا تخصصی باشه و فعال داریم؟ چون معاشرت با افراد حرفه ای تر از خود آدم سطح سواد آدمو بالا میبره.
PyQt و PyGobject پروژه های بسیار خوبی هستند.اگر به QT علاقه داری میتونی با PyQt کد بزنی و اگر به GTK+ علاقه داری میتونی بری سراغ PyGobject.
تا اینجا رو دوستان گفتند . ازونجایی که علاقه خودم PyQt هست ، درباره خوبی های پایکیوت توضیح میدم.
منابع خوبی براش هست و توسعه دهندگان زیادی ازش استفاده میکنند و مشکلاتت رو راحت! میتونی با کمی سرچ کردن و یا سوال کردن در سایت stackoverflow.com حل کنی. با کمی سرچ کردن متوجه میشی که برنامه نویسانی که از PyQt5 استفاده میکنند فقط کاربران گنو/لینوکس نیستند . علاوه بر برنامه نویسانی که از سیستم عامل های آزاد بر اساس گنو/لینوکس استفاده میکنن، برنامه نویسان پایکیوت کار خوبی میبینی که برای مک یا ویندوز برنامه مینویسند یا سیستم عامل مورد علاقشون مک یا ویندوز هست. برای همین برنامه نویسان پایکیوت زیاد هستند و به همین دلیل مشکلات راحت با سرچ کردن حل میشه و نمونه کدهای زیادی هم براش میتونی در سایت های مختلف پیدا کنی.
 دو نسخه از پایکیوت معمول هست . نسخه ۴ و نسخه ۵! . شما که میخوای تازه شروع کنید به سراغ همون نسخه ۵ برید.
با این منبع میتونی شروع کنی:
http://zetcode.com/gui/pyqt5/

آموزش های زیادی براش توی یوتیوب هم پیدا میشه. PyQt5 در بسیاری از کلاس ها و متد ها با PyQt4 مشترک هست. فقط جای بعضی ماژول ها و کلاس ها جابجا شده که با کمی سرچ متوجه خواهی شد. برای همین میتونی داکیومنت های pyqt4 رو هم بررسی کنی.
این داکیومنت پایکیوت ۴ هست :
http://ftp.ics.uci.edu/pub/centos0/ics-custom-build/BUILD/PyQt-x11-gpl-4.7.2/doc/pyqt4ref.html

این داکیومنت پایکیوت ۵ هست که عمدتا به داکیومنت c++ ارجاع داده شده . چون عمدتا اسم کلاس ها و متدها با c++ مشترک هست :)
https://doc.bccnsoft.com/docs/PyQt5/index.html

برای نصبش هم میتونی از مخازن اقدام کنی . برای نصب در اوبونتو و فدورا و  دبین بسته python3-pyqt5 باید نصب باشه و در آرچ بسته python-pyqt5 باید نصب باشه . در ویندوز و مک هم به راحتی با pip در دسترس هست . میتونید با pyqt5 برنامه هایی بنویسید که برای گنو/لینوکس و مک و ویندوز کار کنه.

موفق باشی :)

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 07 اسفند 1396، 12:50 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی هاتون پس اینطور که معلومه pyqt ماجول خوبیه پس منم همونو انتخاب می کنم. در ضمن قضیه kivy چیه؟ با اون چکار هایی میشه کرد؟ بیشتر جاها میگن کیوی برای موبایل خوبه ولی تو سایت خودشون نوشتن که از ویندوز و لینوکس و مک هم پشتیبانی می کنه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #11 : 07 اسفند 1396، 01:30 ب‌ظ »
من تجربهٔ خیلی خوبی با Kivy ندارم و احتمالا وقتی که کمی کارتون پیچیده بشه، اذیتتون می‌کنه. من بعد از Kivy سراغ Pygame رفتم و گزینهٔ مناسب‌تری (حداقل برای کار من) بود. ولی اگر دنبال یک رابط کاربری کلاسیک هستید، Kivy یا Pygame گزینه‌های مناسبی نیستند.

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 07 اسفند 1396، 02:09 ب‌ظ »
پس همون pyqt رو انتخاب می کنم. از همه کسایی که جواب دادن ممنونم.