انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آینده زبان Rust  (دفعات بازدید: 1518 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
آینده زبان Rust
« : 04 فروردین 1397، 05:25 ب‌ظ »
درود.
زبان تازه وارد و جوانی به نام Rust هست که توی این مدت محبوبیت زیادی پیدا کرده.
خواستم برم دنبالش اما گفتم اول نظر بقیه رو بپرسم شاید مفید باشه.
به نظرتون این زبان توی ایران چطوره؟ یعنی توی ایران آینده دار میدونید این زبان رو؟
الان حتا آموزش های زبان فارسی هم براش به سختی پیدا میشه و جایی هم ندیدم که نیاز داشته باشن به متخصص این زبان.
نظرتون چیه؟

آفلاین Mehregaan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
پاسخ : آینده زبان Rust
« پاسخ #1 : 04 فروردین 1397، 06:04 ب‌ظ »
درود.
زبان تازه وارد و جوانی به نام Rust هست که توی این مدت محبوبیت زیادی پیدا کرده.
خواستم برم دنبالش اما گفتم اول نظر بقیه رو بپرسم شاید مفید باشه.
به نظرتون این زبان توی ایران چطوره؟ یعنی توی ایران آینده دار میدونید این زبان رو؟
الان حتا آموزش های زبان فارسی هم براش به سختی پیدا میشه و جایی هم ندیدم که نیاز داشته باشن به متخصص این زبان.
نظرتون چیه؟
اگه برای کسب درامد و... می خوای باید بگم که توی ایران کلن برنامه نویسی چند وضعیت داره...
۱)شرکت های خفن گونه ای که دارن روی یه پروژه بزرگ کار می کنن و نیازمند یه برنامه نویس متخصص توی زبان مورد نیازشون هستند...در این حالت احتمال استفاده از زبان های تازه متولد شده، خیلی کمه...
۲)در حالت دوم یه نفر با بودجه کمتر از ۱ میلیون تومن از تو یه پروژه درحد درایورنویسی کرنل می خواد و معمولن دانشی هم در زمینه کامپیوتر نداره  ](*,) و برنامه نویسی رو با اشپزی اشتباه گرفته....
۳)افرادی که فقط اسم یه زبان برنامه نویسی و یا یه محیط خاص رو شنیدند و پروژه های نسبتن چرند رو بهت میدن و اخرشم یه برچسب مهندس بهت می زنن و...
۴)اما افرادی هستند که به طور منطقی با یه برنامه نویس رفتار می کنند و معمولن برای پروژه هاشون هم از زبان های برنامه نویسی با استفاده بیشتر در جامعه برنامه نویسی استفاده می کنند

توی این شرایط فقط وضعیت دوم و سوم هست که توی وضعیت دوم درامد معقولی بدست نمیاری و وضعیت سوم هم خیلی کم به وجود میاد...

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #2 : 05 فروردین 1397، 08:36 ق‌ظ »
یه مشکلی که Rust داره اینه که در حال حاضر فقط از مهماری های x86 و ARM64 پشتیبانی میکنه:

https://packages.debian.org/stretch/libstd-rust-dev

https://packages.debian.org/stretch/rustc

این همان دلیل اصلی است که باعث شده از راست برای توسعه نرم افزارهای اصلی و سیستمی گنو/لینوکس ازش استفاده نشه، چون دبیان، رد هت و سوزه توزیع هاشون برای معماری های بسیاری غیر از x86 و ARM64 مننتشر میشه، لذا باید از زبانی استفاده کنند که همه چیزش برای مهماری های گوناگون پورت شده باشه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
« پاسخ #3 : 05 فروردین 1397، 11:44 ق‌ظ »
go چطور؟

آفلاین Mehregaan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
« پاسخ #4 : 05 فروردین 1397، 02:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه مشکلی که Rust داره اینه که در حال حاضر فقط از مهماری های x86 و ARM64 پشتیبانی میکنه
این همان دلیل اصلی است که باعث شده از راست برای توسعه نرم افزارهای اصلی و سیستمی گنو/لینوکس ازش استفاده نشه
خب چرا برای توسعه برنامه های سیستمی و اصلی از زبان های نوپا استفاده بشه؟ درحالی که هم دیباگ رو پیچیده تر می کنه و هم جامعه کاربری کمتری داره و کد رو ناخوانا می کنه...
نقل‌قول
go چطور؟
بستگی داره که تو چه زمینه ای کار می کنی...اما در کل کاربرد تجاری نداره...

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 05 فروردین 1397، 07:55 ب‌ظ »
go چطور؟
بستگی به کشوری داره که می‌خوای توش کار کنی. توی اروپا و آمریکای شمالی که استفاده می‌شه.