انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چیست؟  (دفعات بازدید: 26519 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
مشکل اینجاست که توی کتاب C++ جواب ها به زبان جاوا نیستند که من بتونم صحت برنامه های خودم را تشخیص بذم

من تا حالا عبارات کنترلی کلاس ها constructorها و overload کردن متد ها و constructorها و کلمه های کیدی public و private و static و کلاس های تو در تو و varrages  خوندم. بخش بعدی وراثت هست.

استاد ما را شرمنده می کنید

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چیست؟
« پاسخ #16 : 05 فروردین 1387، 03:28 ق‌ظ »
بین    زبانهایی که من باهاشون  کار کردم   به  نظر  من   #C     نزدیکترین   زبان   به    جاوا  بود   . البته    ++C     برای  یاد  گرفتن   مفاهیم  OOP   خوبه   ولی   همونطور  که   اساتید   می دونن   امکانات   شی گرایی  داره   ولی  کاملا    شی   گرا  نیست   یعنی   میشه   برنا مه های   غیر  شی گرا  هم  توش   نوشت  .  و  بازم  همونطور   که  در جریان  هستید    نوشتن   برنامه   غیر  شی  گرا  در  جاوا ممکن  نیست   و  حتی   خود   تابع   main   هم  داخل   یک  کلاس   قرار   میگیره.   و  به   گفته ی  بزرگان  name space ها   در  #C  همون  کلاسی   هست   که  بدنه ی  برنامه   رو در بر میگیره . 

در  کل  به   نظر   من   برای   یک  تازه کار  با   هوش   و  استعداد   متوسط به   پایین  مثل     من    اگر  ترتیب  زیر  طی  بشه   نتیجه   مطلوبی   به دست  میاد   :

C
C++
C#
Java

و  اگر  کسی   با  استعداد   بالا   و به اصطلاح   نابغه   بخواد   Java  یاد   بگیره   جسارت  نمیکنم   و دستشو  می بوسم  .

البته  اگر کسی سابقه ی   برنامه نویسی   داشته   باشه   یاد  گرفتن   هیچ  زبانی   براش  سخت نیست    و  یکی  دو  هفته ای  میتونه   به  جاهای  خوبی  برسه.   

در  مورد  منبع   هم   با آقا   فاراب  موافقم     و   من هم  کتاب    Deitel & Deitel    رو  پیشنهاد  میکنم. 
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1387، 03:31 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
« پاسخ #17 : 05 فروردین 1387، 09:50 ق‌ظ »
نظر من اینه که اگه می خوای یه زبان رو یاد بگیری ‍اونم مثل جاوا اصلا نیازی به پیشنیاز نداری فقط کافی که بدونی برنامه نویسی یعنی چی و البته بهتره نه لازم که تجربه برنامه نویسی با یه زبان آموزشی مثل پاسکال یا بیسیک رو داشته باشی اونم برای فهمیدن و درک اصطلاحات برنامه نویسی ( مثلا حلقه - دستورات شرطی ـ متغییر و ... ) جاوا برخلاف اون چیزی که همه میگن زبان اصلا سختی نیست اصلا سخت نیست و البته که نسبت به سی خیلی راحتره چون تغریبا همه چیز توش آمادست حتی لازم نیست که هیچ چیزی رو خودت طراحی کنی همه چیز آماده شده و در بسته هایی به اسم کلاس ذخیره شده شما فقط باید بدونی چی کجاست و توی برنامت صداش بزنی ولی در سی از این خبرا نیست درسته ممکنه بتونی کامپونت ها یا کلاس هایی رو توی نت برای کارت پیدا کنی ولی همه چیز رو در اختیار نداری سی یه فرق اساسی با جاوا داره و اونم اینه که برای برنامه نویسی سخت افزار و سیستم طراحی شده و بدون هیچ مهدودیتی می تونی تا قلب سیستم رو در اختیار بگیری و در جاوا اینجور نیست در جاوا برای بالا بردن امنیت حتی اجازه دستکاری مستقیم در حافظه رو هم نداری و البته این به خاطر تفاوت ایده طراحی این دو زبانه سی برای این خلق شده که سیستم عامل و کامپایلر و برنامه های سیستمی بوجود بیاره و لی جاوا برای این خلق شده که در محیط هایی که ماشین های متفاوتی توش کار می کنن با معماری های متفاوت مثل اینترنت درست کار کنه و همه جا خروجی یکسانی بده بدون اینکه نیاز به تغییرات داشته باشه به نظر من اول ببین از برتامه نویسی چه انتظاری داری بعد برو سراغ یک زبون خاص و بعد هم دیگه تا آخر عمرت اون زبون رو ول نکن اگه بخوای می تونی یکساله 7 یا 8 تا زبون رو یاد بگیری ولی این ارزشی نداره بهتره که یکی یا دو تا رو خوب بلد باشی اون موقع احساس قدرت می کنی... اگر هم می خوای جاوا یاد بگیری خیلی سادست یه سلام دنیا باهاش بنویس و سعی کن اونو رو سیستمت اجرا کنی:

class clTest{
public static void main(string[] args){
System.out.println("Hello World...");
}
}

این رو هم بگم برای جاوا توی دنیا محیط برنامه نویسی بهتر از نتبینز که خوشبختانه متن باز هم هست نیست پس اون رو هم دانلود کن و رو سیستمت نصب کن.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چ
« پاسخ #18 : 05 فروردین 1387، 04:26 ب‌ظ »
مثل  اینکه  این  دوستمون  yunas   از او  آدمای   با هوش و  با استعداده  که من  میگفتم .  ایول  توضیح  خوب و  کاملی  بود  باهات   موافقم  . هرچند  که  جدیدا   میگردی  دنبال   پستای  من  و  مخالفت  خودتو  اعلام  می کنی  ;)    ولی  کارت  درسته  ادامه بده. اگر  کسی  مثل  شما نباشه   ما  اشتباهاتمونو   اصلاح نمیکنیم ...

البته   مقصد  کلامم  بیشتر  کسب  تجربه   در برنامه نویسی   بود  تا یاد  گرفتن  یک  زبان  خاص. یعنی  با زبان های  مختلف   کار کنی  امکانات  و نقاط   ضعف  و قدرت  هر کدوم  رو  ببینی   و  بعد  بنا  به نیاز  در هر بازه ای  زبان  مناسب رو انتخاب کنی  ... در ضمن  این  دوست  عزیز   قرار  نیست  که  یک   کد نویس  بشه  ... کسی  که لیسانس   حالا  بر  فرض  نرم افزار  میگیره  آخرش   میشه  مهندس  نرم افزار  و  اصولا  باید  برای  کد  نویسها   خط  مشی  تعیین  کنه  و باید  بدونه  که در هر پروژه   نیاز  به کدنویس  چه  زبانی  داره  .... و  یا هر قطعه  از یک پروژه  به  چه  زبانی  نوشته بشه  نتیجه  مطلوب تری بدست میاد ...
در  مهندسی   نرم افزار  قدرت  تحلیل  و  استفاده  از  منابع   اهمیت  داره ...  و الا  میگفتن   code generator 
البته  اگر  یک مهندس  هم کد نویسی   نکنه مهندس   نرم افزار  نمیشه ولی هدف  اصلی  در این رشته فراتر  از کدنویسیه ...
من نظر  شخصی  و برداشت  خودم رو  از  مهندسی  نرم افزار  گفتم  وقصد توهین  به  اساتید  رو نداشتم  امیدوارم روده درازی من  رو ببخشید... 
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1387، 07:07 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Alireza Kasraei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #19 : 06 فروردین 1387، 04:06 ب‌ظ »
شما ها همتون رشتتون کامپیوتره واقعا؟

با این حرفای عالمانه ترکوندین دوستان عزیز ...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #20 : 06 فروردین 1387، 04:11 ب‌ظ »
شما ها همتون رشتتون کامپیوتره واقعا؟

با این حرفای عالمانه ترکوندین دوستان عزیز ...
من که رشته تحصیلیم با رشته کامپیوتر کلی فرق داره !  :D
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 06 فروردین 1387، 05:50 ب‌ظ »
دوست عزیز  koorosh01   جان  اینجا و نه هیج جای دیگه کسی  عالم مطلق  نیست  کسی هم ادعا  نکرده که همه  چی بلده  شما هم اگر  فکر می کنی  توضیحات  ناقص  یا اشتباهه   نظر  خودت رو بنویس  نه اینکه بیای تیکه بندازی و بری  در  ضمن اینجا هدف  همفکری  و کمک  به همدیگست  نه  معلومات به رخ کشیدن ...
اگر  چیزی  بیشتر  میدونی  ازت ممنون میشیم  که   دانسته هات رو  با بچه های  فریوم  به اشتراک بگذاری .
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1387، 07:03 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 فروردین 1387، 06:25 ب‌ظ »
آره داداش یه ضرب المثل چینی می گه: اگه رشتت کامپیوتر نیست سعی کن دوستایی داشته باشی که رشتشون کامپیوتر باشه...  ;)

آفلاین Alireza Kasraei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #23 : 07 فروردین 1387، 01:15 ق‌ظ »
اساتید به خودتون نگیرید ...

قصد توهین و تیکه انداختن به کسیو نداشتیم . اینجور بحثارو ما همه جا میبینیم و افسوس میخوریم

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 07 فروردین 1387، 01:45 ق‌ظ »
  koorosh01  جان قصد  تیکه   انداختن  نداشتی   قبول  ،  قصد  راهنمایی و  کمک  هم  معلومه  نداری    دلیل  افسوس  خوردنتم  نمیپرسم :

و  اگر  فکر  می کنی که  از  بقیه  بهتری  :   درخت  هر  چی  پربار تر  بشه   افتاده تر میشه .  لذا  درجه ی   معلوماتتون  از  پست  اولتون  هویداست .
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1387، 03:23 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 07 فروردین 1387، 09:12 ق‌ظ »
یک نکته هست که بنظرم بد نیست اینجا توضیح بدم...
متاسفانه توی کشور ما یه چیزی به غلط جا افتاده و اونم اینه که فکر می کنن که هر کی رشتش کامپیوتره باید کامپیوتر رو از لحاظ کاربری بخوره ( در صورتی که اصلا کاربری کامپیوتر با رشته کامپیوتر دو موضوع کاملا متفاوت هستن) نمونه این موضوع هم اینه که یکی از استاتید بزرگ ما که مدرک دکتریش رو هم در امریکا گرفته بود یک بار که توی سایت دانشگاه بودیم از ما برای کار کردن با ویندوز کمک گرفت می گفت که ویندوز بلد نیست و فرصتش رو هم نداره که یاد بگیره خوب البته به نظر من هم حق با اون بود چون کامپیوتر یک شاخه از علم ریاضیاته و اصلا اگر یه نگاهی به دروس دوران چهار ساله رشته کامپیوتر بندازید می یبنید که خیلی درس های عملی کمی داره در عوض تقریبا 60 درصد درس ها یا ریاضی هستن یا منشعب شده از ریاضیات مثلا ما هیچ وقت توی دانشگاه ویندوز یا لینوکس بهمون یاد ندادن در عوض یه درسی به نام سیستم عامل داشتیم که اساس سیستم های عامل رو آموزش می دادن یعنی کسی که بخواد یه سیستم عامل درست کنه اون اطلاعات بدردش می خورد نه کسی که می خواد با سیستم عامل کار کنه حالا در کنار این درس هم یه کارگاه بود ولی توی اون کارگاه هم  کاربری سیستم عامل یاد نمی دادن بلکه نوشتن و پیاده سازی قسمت های مختلف سیستم عامل رو آموزش می دادن و این در مورد خیلی از درس ها صادق بود  پس مطمپن باشید که یک نفر که خوره کامپیوتر باشه هیچ وقت اطلاعات فنی اش به پای یک فارق التحصیل کامپیوتر نمی رسه ( برای مثال می گم یه تعمیر کار رادیو ضبط هیچ گاه اطلاعاتش نمی تونه به پای یک مهندس الکترونیک برسه ولی افسوس که مردم فکر می کنن هر کی چهار تا پیچ یک رادیو رو باز کرد و اونو تعمیر کرد دیگه از هر چی مهندسه سر تر....) :o

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چ
« پاسخ #26 : 07 فروردین 1387، 03:31 ب‌ظ »
yunas  جان   توضیح   خوب  و  بجایی  بود  در  این مورد  ٪100  باهات   موافقم....  البته  امیدوارم  به  دلیل  انحراف  از  بحث   بلایی سرمون نیاد     ولی  به  نظر  من  بعضی  وقتا   پرداختن  به  مباحث  ظاهرا  نامربوط  لازمه....
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1387، 03:36 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
جاوا یک تکنولوژی و پلاتفرم ( نه فقط یک زبان برنامه نویسی صرف ) است که هر چه زمان بیشتری با آن باشید توسعه دهنده قویتری هستید. یادگیری زبان جاوا و مفاهیم شی گرایی اول راه است و پس از آن باید برای یک توسعه دهنده حرفه ای جاوا شدن باید تجربه به دست بیاورید. احتمالا الان دانشجو هستید. سعی کنید هر مساله ای که برخورد می کنید یک برنامه ساده جاوا برایش بنویسید. البته ابتدا مسایل باید ساده باشد و به تدریج پیشرفته تر شود. وقتی شما با زبان جاوا و شی گرایی آشنایی دارید برای حل مسایلتان از امکانات جاوا استفاده می کنید و به آن قسمت مسلط میشوید و این تسلط در کارهای بعدی به شما کمک می کند. یک مثال ساده :
برادر دبستانی شما از شما میخواهد یک برنامه بنویسید که جمع دو عدد را برایش حساب کند. شما برای اینکه او بتواند به راحتی با برنامه کار کند میخواهید یک واسط کاربری برایش داشته باشید. پس به سراغ swing میروید و آن را یاد می گیرید.
منظورم این است که پس از آشنایی با مفاهیم جاوا باید از آن در زندگی واقعی استفاده کنی تا تجربه کسب کنی و اینکه جاوا به زمان زیاد برای مسلط شدن و نتیجه گرفتن نیاز دارد ولی مطمئن باش ارزشش را دارد

آفلاین nafassoft

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چیست؟
« پاسخ #28 : 10 امرداد 1397، 02:12 ب‌ظ »
سلام به همه شما دوستان
الان سال 97 هستش و یازده 11 سال از انتشار این موضوع میگذره
اگه امکانش هست همگی بفرمایید الان تو برنامه نویسی تو چه وضعیتی هستید ممنون میشم

آفلاین mr.amirmamad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
    • Codepen

جاوا میشه گفت فرا تر از یک زبان برنامه نویسی هستش زیرا برای هر کاری solution داره از جاوا داخل وسایل میکرو مثل موبایل یا ماشین لباسشویی استفاده میشه تا سرورهای قول پیکر شرکت سان.

در حالی که جاوا اسکریپ همونطور که کرگدن جان گفتن یک زبان اسکریپتی هستش که فقط داخل برازر اجرا می شه.

دو کمپانی تولید کننده این دو هم هیچ نسبت و سنخیتی با هم ندارند.

کرگدن جان اینقدر حرص نخور خودت رو پیر میکنی ها .
بله درسته جاوااسکریپت بیشتر در زمینه ی وب استفاده میشود ولی هم اکنون با فریمورکی همچون electron میتوانید برنامه هایی بنویسید که در محیط دسکتاپ اجرا مین و با کتابخانه هایی مثل three.js حتی طراحی سه بعدی در محیط براورس ها انجام میدن
تسلیم,هرگز!