باسلام
من دو تا پارتیشن بیشتر ندارم(rootو home)اگر از قابلیت رمزنگاری استفاده کنم وقتی لب تاب روشن
میکنم تنظیمات مربوط به کاربر اجراع میشه؟مثل نوار افزار و بکگراند...یااول باید (home) باز
بشه؟چون تنظیمات داخل (home)هست.
اگر مشکلی پیش آمد وخواستم از (cd live)استفاده کنم چطور؟
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه
خوب توضیح ندادی.
چون خوب توضیح ندادی، اینطور متوجه شدم که باید فرایند اجرای یک توزیع گنو/لینوکسی رو خوب درک نکردی. تو همین انجمن و همچنین آموزش های جادی، اینا گفته شده.
فقط اینو بدون اگر مثلا پارتیشن ریشه رو ، رمز قرار داده باشی ، برای اینکه سیستم عامل بالا بیاذ اول باید پارتیشن ریشه بالا بیاد؛ وچون تو رمز براش قرار میدی اول رمز پارتیشن ریشه رو می خاد، و بعد می پرسه کدوم کاربری و بعد رمز کاربری، بعد تنظیمات Home اعمال میشه.بعدش بکگراند و نوار ابزار کاربریت!! دیده میشه.
قبل از اینکه ازت بپرسه که کدوم کاربری و دقیقا بعد از اینکه پارتیشن ریشه رو بالا آوردی تنظیماتی رو که در مسیر /etc اعمال کردی انجام میشه.
با دیسک زنده، فقط دیسک زنده بالا میاد واگر بخواهی، بری، به پارتیشن ریشه اون سیستم عاملی که، رمز براش قرار دادی، از تو اولش رمز رو می خاد.
کلا در هر حالت ،پارتیشنی رو که رمز قرار داده باشی، قبل ورودت به اون پارتیشن، از تو رمزش رو می خاد.