انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید از اوبونتو  (دفعات بازدید: 2212 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
خرید از اوبونتو
« : 24 امرداد 1389، 01:45 ق‌ظ »
 ???
آیا میشه از سایت اوبونتو خرید کرد و اونا خریدتو برات بفرستن ؟ گمرکش برای یه خرید ۵۰ یورویی چقدر میشه؟
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: خرید از اوبونتو
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1389، 08:42 ق‌ظ »
???
آیا میشه از سایت اوبونتو خرید کرد و اونا خریدتو برات بفرستن ؟ گمرکش برای یه خرید ۵۰ یورویی چقدر میشه؟
فكر كنم با داشتن Master card ‎‏ يا  Visa card ‎‏ بشه. البته اگه تو اين زمينه هم تحريم نباشيم...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 امرداد 1389، 11:35 ق‌ظ »
وقتی سی‌دی رو رایگان می‌ارن دم در خونه لابد جنسی که براش پول می‌دی رو با رضایت خاطر بیش‌تری برات می‌فرستن دیگه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1389، 03:04 ق‌ظ »
این سواله من هم از مدت ها پیش بوده و هست
داخله لیسته کشور هایی که اینجا وجود داره ایران هم هست. حالا نمیدونم به این موضوع ربطی داره یا نه؟
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1389، 10:19 ب‌ظ »
من می‌دونم بنیاد بلندر که می‌فروشه و می‌فرسته!
حالا تا کنونیکال چه کنه!!!!!!

در مورد VISA Card و ... هم که تحریم هستیم!
اما یه کاراییش می‌شه کرد!
مثلا کارت‌های هدیه‌ی VISA رو می‌شه گیر آورد!

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #5 : 30 امرداد 1389، 12:14 ق‌ظ »
اگه یه کارت اعتباری مطمئن داشته باشی میشه خرید کرد. گمرکی هم بعید میدونم ببندن چون هر کس تا حدود 100 دلار در سال معافیت گمرکی داره.( اگه اشتباه نکنم)

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #6 : 03 شهریور 1389، 02:08 ب‌ظ »
نمی‌شود !

در داخل فروشگاه به وضوح نوشته شده است سفارشات فقط و فقط به آدرس دارنده کارت ارسال می‌شوند. درست است که ایران در لیست کشورها هست و در ایران هم کلی آدم مسترکارت و ویزاکارت و ... دارند ولی هیچ کدام از این کارت‌ها به آدرس ایران نیست. پس به ایران ارسال نمی‌شود. حالا هر چقدر هم دوست داشتید ایمیل بزنید و بگید این طوریه اون طوریه، کاریش نمی‌شه کرد !

در مورد گمرک هم باید بگم گمرک لباس ۱۰۰٪ ارزش کالا هست ! بقیه چیزها کمتر.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #7 : 03 شهریور 1389، 06:41 ب‌ظ »
تخفیف گمرکی رو زمانی می تونید استفاده کنید که خودتون از یکی از مرزهای کشور خروج و ورود داشته باشید.
از فروشگاه سایت اوبونتو با حساب های اعتباری اینترنتی مثل پی پل هم میشه خرید کرد که در اینصورت آدرس دارنده حساب یکمی (خیلی) بی معنی هست. همینطور درباره گیفت کارت ها که اصولا آدرس دریافت کننده ندارن!
فرستادن رو هم می فرستن چون در بازار متن باز ایران هم بازاری به حساب میاد برای خودش و از طرف دیگه قوانین تحریم فدرال کمتر روی شرکت های خارج از آمریکا نظارت می کنن. کنونیکال در انگلیس هست بنا بر این احتمالا کالا به دست شما می رسه ;)
انتظار داشته باش بطور میانگین بین سی و پنج تا شصت درصد مبلغ خریدت رو  مالیات گمرکی ازت بگیرن و اگه مبلغ خریدت کم باشه مشمول کالاهای تجاری نمی شه:
نقل‌قول
ترخيص كالاهايي كه از طريق پست وارد مي شود به استثناي اقلامي كه ورود آنها از نظر شرعي يا قانون ممنوع است مشروط بر آنكه جنبه تجاري پيدا نكند تا ارزش حد اكثر 50 دلار به نام هر نفر بدون پرداخت حقوق گمركي و سود بازرگاني ، بدون مطالبه كارت بازرگاني و مجوزهاي مقرر در جدول مقررات صادرات و واردات ، بلامانع است .  در صورتي كه ورود كالا از اين طريق به صورت يك جريان تجاري درآيد يا مشكلات ديگري را براي كشور  ايجاد كند ، وزارت بازرگاني ميتواند با هماهنگي وزارت پست و تلگراف و تلفن فهرست كالاهاي مذكور را براي جلوگيري از ترخيص به گمرك اعلام نمايد .

تبصره – ورود كالاهاي موضوع ماده 38 (بدون انتقال ارز ) از طريق پست نيز امكان پذير مي باشد .
که بهش می گن ماده 39  ;)
ولی اگه یکمی هم بیشتر باشه باید خودت بری و توضیح بدی که ... جنبه تجاری نداره ... و خلاص ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!