.یعنی میشه ssh رو روی یه سیستم دیگه کامپاایل کرد بعد بصورت Portable رو سیستم دیگه اجرا کرد؟
اگه روی این سیستم پورت ssh رو بسته باشن هم ssh جدید اجرا میشه؟
تو اینترنت نسخه ای از ssh آماده پیدا میشه؟
با این روش مشکلی که هست اینه که من نمیتونم توی فایل اسکریبتم به بوشه داخل رم اشاره کنم.چون فایل اسکریبت جای دیگه کبی میشه و نمیدونه رم آدرسش چیه.درسته؟
ببین باید اول بفهمی که معماری cpu اون دوربین چیه ؟ بعد متناسب با اون باید کامپیایل کنی مثلا روی ماشین مجازی یا روش های دیگه (distcc هم فکر کنم همچین قابلیتی داشت - خیلی وقت پیش برای راسپری تست کردم . نتیجه اش رو دقیق یادم نیست-درکل ماشین مجازی خیلی مطمئنتره distcc ممکنه بدون خطا فایل خراب تولید کنه.چون اصلا برای اینکار ساخته نشده).
پورت ssh هم مطلق نیست معمولا پورتهای بیشتر از 1024 نباید مشکل دسترسی داشته باشن و میشه ازشون بجای پورت پیشفرض استفاده کرد.می دونی باید با تست رفت جلو و هیچی مشخص نیست. شاید بشه ، شاید نشه.
برای آدرس دهی به فایل ssh دو راه وجود داره : اول اینکه می تونی به صورت نسبی آدرس دهی کنی مثلا ./ چون احتمالا باید همه ی پوشه رو کپی کنه و نه فقط فایلش رو ( حدس منه). راه دوم که خیلی مطمئن تره اینکه فایل ssh رو با base64 کد کنی (خروجی بیس۶۴ یک متن هست) و بعد داخل اسکریپت بزاری و از داخل فایل اسکریپت دیکودش کنی و دوباره تبدیل به باینریش کنی و اونطوری اجراش کنی . اگرم یس۶۴ نداشت راه های زیادی هست.
حالا با nmap تست کردی ببینی پورت باز داره یا نه؟ چون توی همون فایل اسکریپت یکجایی سرویس telenet رو ران می کنه