انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تنظیم کردن repository؛ استفاده از Image دی وی دی های Debian  (دفعات بازدید: 1805 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
سلام دوستان؛
من با یه مشکل کوچیکی برخورد کردم،
قضیه از این قراره که من دی وی دی های Debian رو دانلود کردم، و از برنامه های اون توی اوبونتو استفاده می کنم، از اونجایی که من خیلی زیاد به اون دی وی دی ها مجبور بودم سرک بکشم خیلی اذیت می شدم، بنا بر این تصمیم گرفتم که اون دی وی دی ها رو بریزم رو هارد و از روی هارد ازشون استفاده کنم.
مشکل اصلی از اینجا شروع شد که نتونستم یه برنامه شبیه به vritual clone drive  و daemon tools توی ویندوز برای اوبونتو پیدا کنم که image ها رو به صورت یه device مجازی باز کنه، تا بشه از image ها توی Synaptec package manager استفاده کرد. خیلی باهاش ور رفتم و آخرین کاری که کردم این بود که فایل های داخل دی وی دی ها رو مستقیما کپی کردم روی هارد و توی resources یه خط اضافه کردم که به محل اون فایل ها اشاره می کرد، این روش تقریبا جواب داد، ولی وقتی می خواستم بعضی از برنامه ها رو نصب کنم به مشکل برخورد می کرد.

کسی هست که بتونه یه راه حل بی درد سر تر برای این کار داشته باشه یا بتونه همین مشکل رو حل کنه؟

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
خوب من این کار رو با مخازن کردم و راضیم (البت توی دبیان):
دایرکتوری هائی با نام cd1 و cd2 و cd3 و .... ترتیب دادم
هر دی وی دی رو به دایرکتوری مربوط به خودش کپی کردم
فایل cd1/dists/lenny/main/binary-i386/Packages.gz رو توی cd1/ کپی کردم و البت برای بقیه دایرکتوری های جدید هم همینطور
بعد:
echo "deb file:`readlink -f /media/Depot/Repositories/cd1` ./" >> /etc/apt/sources.listکه البت دپوت و رپروزیتوری مسیر دایرکتوری cd ها هست . برای دایرکتوری هر دی وی دی یکبار.
در انتها هم
apt-get updateلطفا اگر امتحان کردی و جواب داد بهم اطلاع بده. این روش کاملا من دراوردی هست و بیشتر بدرد دبیان کارها می خوره ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19717
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اصولا استفاده از دی‌وی‌دی های نسخه‌های قبلی اوبونتو روی اوبونتوی جدیدتر هم خیلی جاها به مشکل می‌خوره. مورد شما که دوتا توزیع متفاوته
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
دقیقا همین کاری رو که شما گفته بودین همین جوری و به همین شکل هم من انجام داده بودم و جواب می داد ولی مشکل داشت،
البته این کار رو هم توی ubuntu و هم debian انجام دادم و در هر دو مشکل یه جور داشتم. :(

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
مشکل دقیقا به این صورت بود وقتی می خواستم یه برنامه مثل VLC رو نصب کنم می گفت که همه بسته های مورد نیاز نصب نخواهد شد، به همین خاطر نمی شه VLC نصب بشه، من هم دستی می رفتم اون یه بسته ای رو که نصب نمی شد جدا با کلی درد سر نصب می کردم، بعد همه چی درست پیش می رفت.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
احتمالا صحبت چناب بهزادی صائبه!
چون من از دبیان نسخه لنی استفاده می کنم و مخازن همون نسخه رو هم دارم و با این روش راحت نصب میشه!. الان vlc رو نصب کردم برای امتحان. راحت نصب شد!
از نظر تئوری (هیچ وقت عملی امتحان نکردم! و واقعا نمی دونم جواب بده یا نه!) این امکان وجود داره که شما یه ایمیج رو در یه دایرکتوری توی مدیا مانت کنی و اونو به سیناپتیک به عنوان یه سی دی بخورونی. اسم دایرکتوری رو هم باید یه چیزی مثل cdrom1 یا یه همچین چیزی وابسته به چیدمان سی دی روم هات بذاری تا به عنوان درایو سی دی شناخته بشه. بعد احتمالا باید بشه به راحتی به عنوان یه سی دی به لیست مخازن معرفیش کرد!
وقت داری روش کار کن ببین چی میشه
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
اون کار رو که قبلا هر کاری کردم نتونستم انجام بدم، مشکلی که داشت این بود که هر بار Image ی رو که Mount می کردم روی یه Device متفاوت Mount می شد، به همین خاطر هر بار باید یه بار با Synaptec اون Image رو اسکن می کردم . که از قبل کار سخت تر می شد .