انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سلام مشکل با بوت ویندوز xp در گراب (حل شد)  (دفعات بازدید: 4862 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
پاسخ به: سلام مشکل با بوت ویندوز xp در گراب
« پاسخ #15 : 27 تیر 1389، 01:46 ب‌ظ »
آقایون من با گراب 2 سر و کار نداشتم و ویرایششم بلد نیستم
حالا یکی از دوستان که از این گراب سر در میاره بیاد بگه چطوری این دوستمون یه title به عنوان xp اضافه کنه که از sda9 برای بوت شدن استفاده کنه ( فکر کنم اینجوری حل بشه که xp مستقل از بوت لودر سون خودش راه اندازی بشه

http://ilinux.wordpress.com/2010/01/04/how-to-restore-the-grub/
http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto   بخش سوپر دیسک گراب رو بخون .
نقل‌قول
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1014708

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
« پاسخ #16 : 27 تیر 1389، 01:50 ب‌ظ »
  ا
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1389، 01:55 ب‌ظ توسط pershian007 »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #17 : 27 تیر 1389، 01:56 ب‌ظ »
سلام و مرسی
من گراب دارم و چند بار هم آپدیت کردم اول هم گفتم که گراب ویندوز های منو میشناسه هر دو شونو اما رو هر کدوم که تو منوی گراب اینتر میکنم سون بوت میشه و از اکس پی خبری نیست فایل مربپط به گراب رو هم گذاشتم اگه ببینیدش اکس پی و پارتیشن مربوطه رو شناخته ولی بوت نمیشه پیام ابراهیمی جان دستوراتت رو اجرا و خبرشو همین جا میزارم مرسی

همونطور که در چند پست فبل گفتم گراب مستقیم xp رو لود نمیکنه ، شما باید با برنامه easybcd ویتدوز xp رو به منوی بوت ویندوز ۷ اضافه کنید

بعد برای رفتن به ویندوز xp تو گراب ویندوز ۷ رو انتخاب کنید تا منوی بوت لودر ویندوز لود بشه حالا میتونید از بین ویندوز xp و 7 هرکدوم که خواستید انتخاب کنید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #18 : 27 تیر 1389، 02:00 ب‌ظ »
بله دوستمون sunpda درست میگه
در ضمن لود شدن ویندوز ایکس پی با توجه به نوع راه اندازی سیستم های مایکروسافتی وظیفه بوت لودر ویندوز سون هست و شما باید به بوت لودر سون بفهمانید که ایکس پی رو لود کنه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
« پاسخ #19 : 27 تیر 1389، 02:03 ب‌ظ »
سلام و مرسی
من گراب دارم و چند بار هم آپدیت کردم اول هم گفتم که گراب ویندوز های منو میشناسه هر دو شونو اما رو هر کدوم که تو منوی گراب اینتر میکنم سون بوت میشه و از اکس پی خبری نیست فایل مربپط به گراب رو هم گذاشتم اگه ببینیدش اکس پی و پارتیشن مربوطه رو شناخته ولی بوت نمیشه پیام ابراهیمی جان دستوراتت رو اجرا و خبرشو همین جا میزارم مرسی

همونطور که در چند پست فبل گفتم گراب مستقیم xp رو لود نمیکنه ، شما باید با برنامه easybcd ویتدوز xp رو به منوی بوت ویندوز ۷ اضافه کنید

بعد برای رفتن به ویندوز xp تو گراب ویندوز ۷ رو انتخاب کنید تا منوی بوت لودر ویندوز لود بشه حالا میتونید از بین ویندوز xp و 7 هرکدوم که خواستید انتخاب کنید

اینو خوب اومدی!!
راس می گه من همین الان به خاطر تو تو vmware همین کارا رو کردم! جواب گرفتم!
فک کن 3 تا سیستم عامل رو زدم رو ماشین مجازی!!! عجب!!!!!!!!! :P
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 27 تیر 1389، 02:13 ب‌ظ »
با سلام دوباره
دوست عزیز شما اگه گراب رو یک بار حذف و دوباره نصب کنی همه سیستم هات رو شناسایی میکنه .
من خودم قبلا ubuntu  ,  xp , 7  رو با هم داشتم . فقط کافی grub رو دوباره نصب کنی یا میتونی با سوپر دیسک گراب اول ویندوز ها رو درست کنی و بعدش اوبونتو رو اضاف کنی .

آفلاین مهدی باقری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
    • انتقاد
پاسخ به: سلام مشکل با بوت ویندوز xp در گراب (حل شد)
« پاسخ #21 : 31 امرداد 1389، 07:28 ب‌ظ »
سلام دوستان مشکلم حل شد
نرم افزاری رو که معرفی کرده بودید (easyBCD)  نصب کردم و ویندوز xp رو به منوی بوت سون اضافه کردم
از همه دوستان بابت توجه ممنونم
امام رضا علیه السلام فرمودند:     مَن حاسَبَ نَفسَهُ رَبَحَ وَمَن غَفَلَ عَنهَا خَسِر؛
آن کسى که نفسش را محاسبه کند، سود برده است و آن کسى که از محاسبه نفس غافل بماند، زیان دیده است.