انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل MOUNT کردن درایو  (دفعات بازدید: 568 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
مشکل MOUNT کردن درایو
« : 22 تیر 1398، 06:53 ب‌ظ »
سلام من در حال mount کردن درایوم بودم چون فرمتش ntfs بود. با دستور ntfsfix  حتی success هم به من داد ولی درست نشد. بعد رفتم با GUI روی درایو کلیک راست کردم و Mount رو زدم خوشبختانه یکی از درایوام درست شد ولی نمیدونم چرا اون یکی این ارور رو میاره و حالا حتی باز هم نمیشه و همین ارور رو میاره  ولی از طریق خط فرمان بازم success میده :'( .امیدوارم سوال در هم پر هم من رو متوجه بشید ;D
ارور:http://s9.picofile.com/file/8366543950/Screenshot_from_2019_07_13_18_43_52.png
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل MOUNT کردن درایو
« پاسخ #1 : 22 تیر 1398، 07:04 ب‌ظ »
ویندوز 8 به بالا داری؟
به خاطر اونه.
برو توی ویندوز. به جای خاموش شدن، Restart کن برگرد اوبونتو، درست می‌شه.
ویندوز پارتیشن‌های NTFS رو گروگان گرفته. نمی‌ذاره اینجا استفاده کنی.
یا باید این راهو انجام بدی که به صرفه نیست یا باید کلاً از بیخ حلش کنی. یعنی قابلیت Fast Startup مسخرهٔ  ویندوز رو خاموش کنی که دیگه پارتیشن‌ها رو گروگان نگیره.
وقتی ویندوز رو خاموش می‌کنی، اصلاً خاموش نمی‌شه! و همین باعث می شه دفعه بعد که روشنش می‌کنی سریع بالا می‌آد. یه جورایی کلاه گذاشته سر 2 میلیارد آدم! باید Fast Startup رو از تنظیمات Power Option خاموش کنی تا موقع خاموش شدن ویندوز، واقعاً خاموش بشه و دست از سر پارتیشن‌ها برداره. بعد که میایی داخل اوبونتو، بذاره از NTFSها استفاده کنی.

در ضمن توی اوبونتو نرم‌افزار شناسایی NTFS به اسم ntfs-3g وجود داره و اوبونتو بدون مشکل پارتیشن‌های NTFS رو می‌شناسه و Mount می‌کنه و دسترسی خوندن و نوشتن هم روشون داره.
 نیاز به دستوری که زدی نیست!  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
« پاسخ #2 : 23 تیر 1398، 08:39 ق‌ظ »
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. ولی امروز که کامپیوتر رو روشن کردم خودش درست شد (خدا رو شکر).در ضمن من چند روزه به لینوکس مهاجرت کردم اونم کلا!یعنی ویندوز رو حذف کردم خیلی از اوبونتو راضیم.یه سوال دیگه(ببخشید)آیا برای اوبونتو هم fast startup وجود داره اگه باشه که عالیه
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 23 تیر 1398، 10:48 ق‌ظ »
والله این قابلیت خوبی نیست که توقع داشته باشیم گنو هم اون رو داشته باشه.  :)
ولی معادل استاندارد و معقولش توی اوبونتو می‌شه Suspend یا Hibernate
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت