سلام و عرض ادب
بنده لپتاپی دارم که نسخه های قبل از اوبوتو ۱۸.۰۴ رو نصب نمیکرد یا اگر نصب میشد درایور هاش نصب نمیشد
با اومدن اوبونتو ۱۸.۰۴ مشکلات حل شد ... لینوکس نصب میشد + درایور هاش مانند نور کیبرد و نویدیا.
چند روز پیش سعی کردم اوبونتو ۲۰ را جایگزین اوبونتو ۱۸ کنم ...(من اوبونتو ۱۸ رو به همراه ویندو۱۰ داشتم)
ولی با نصب اوبونتو۲۰ به مشکل نصب گراب برخورد کردم... کلی تلاش برای رفع مشکل کردم ولی حل نشد.. اوبونتو نصب میشد ولی با بوت کردن سیستم به صفحه مشکلی گراب ۲.۰۴ بر میخوردم و اونجا هم توانایی رفع مشکل را نداشتم.
پس سعی کردم به لینوکس ۱۸ برگردم تا از اونجا مستقیم سیستم عامل رو به نسخه اوبونتو ۲۰ ارتقا بدم
ولی در زمان نصب نسخه ۱۸ باز به ارور گراب برخورد کردم...
کل هارد ssd , hdd لپتاپ رو فرمت کردم و سعی کردم که اوبونتو ۱۸ یا ۱۹ رو نصب کنم ولی در هر دو نسخه در حال حاضر ارور گراب میگیرم...
ویندوز رو نصب کردم و سعی کردم در کنارش دوباره اوبونتو ۲۰.۰۴ و ۱۸.۰۴ نصب کنم ولی ارور گراب همچنان هست
درحال حاضر نمیتونم هیچ نسخه از اوبونتو ها رو نصب کنم و ارور گراب دارم
اگر بخوام اطلاعاتی بدم لپتاپ فکر میکنم از EFI پشتیبانی میکنه و موقع نصب ویندوز خودش یه پارتیشن به این موضوع اختصاص میده... من تو نصب اوبونتوها هم پارتیشن EFI اختصاص دادم و ساختم ولی مشکل گراب حل نشد
عکس ارور اوبونتو ۱۸:
عکس ارور اوبونتو۲۰: