نصب لینوکس رو فلش فکر نکنم کار استانداردی باشه. منم چند وقت پیش بدلیل دانشجو بودنم (نیاز داشتم یه لینوکس با کانفیگها و نرمافزارهای مورد نیازم داشته باشم که بتونم رو کامپیوتر های دانشگاه و جاهای مختلف زود بالا بیارمش.) دقیقا نیاز به چیزی که شما منظورتونه داشتم. داشتن لینوکسی که از روی فلش ران بشه و تنظیمات هم ذخیره بشه. برای این کار خانواده اوبونتو قابلیتی دارن که بهش persistance storage گفته میشه. اگه فلش رو با این قابلیت بوتیبل کنید اوبونتو تنظیمات و فایل ها رو ذخیره میکنه. البته مثل اینکه این روش محدودیت هایی داره و نمیشه هر نرم افزاری رو روش نصب کرد. البته من در تست هایی که داشتم به چنین موردی بر نخوردم و فکر نکنم چندان رایج باشه. ولی مشکل دیگه این راه حلی که خانواده اوبونتو براس این کار ارائه دادن اینه که سیستم خیلی سنگین میشه. برای منی که یکی از دلایل اصلی اومدنم به لینوکس سرعتش در مقایسه با ویندوز بود این حد از کندی غیرقابل قبوله. با این حال کار آدمو راه میندازه. برای ساخت فلش به این صورت هم من از unetbootin استفاده میکردم. هنگام ساخت بوتیبل با این نرمافزار یه قسمت داره که توش مقدار حافظه برای ذخیره اطلاعات رو مشخص میکنی. یه راه حل دیگه که برای این مشکل پیدا کردم توزیع slax بود. من خودم فعلا امتحانش نکردم ولی مثل اینکه دقیقا برای یه چنین کاربردی طراحی شده و حجم کمی هم داره و برای اجرا از روی فلش بهینس.