0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنم
نقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:30 بظبا سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنمبعد نصب کپی و پیست کن
نقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:42 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:30 بظبا سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنمبعد نصب کپی و پیست کن چی؟
نقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:45 بظنقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:42 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:30 بظبا سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنمبعد نصب کپی و پیست کن چی؟همه رو بریز روی یک درایو بعدش بقیه رو فرمت کن و روش اوبونتو نصب کن بعد از تو اوبونتو اون فایلارو کپی کن
نقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:53 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:45 بظنقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:42 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:30 بظبا سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنمبعد نصب کپی و پیست کن چی؟همه رو بریز روی یک درایو بعدش بقیه رو فرمت کن و روش اوبونتو نصب کن بعد از تو اوبونتو اون فایلارو کپی کنممنون از راهنمایی ولی من نزدیک یک ترابایت دیتا دارم اینجوری جواب نمیده
نقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:55 بظنقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:53 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:45 بظنقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 06:42 بظنقلقول از: sobhan72 در 09 فروردین 1399، 06:30 بظبا سلام خدمت دوستانبنده در لینوکس تازه وارد و بوسیله ویرژال باکس دارم یاد میگیرم و حالا میخوام اوبنتو را بصورت کامل نصب کنم و سوال اینجاست که چگونه فایل های که هر کدام در یک درایو است را به اوبونتو هنگام نصب منتقل کنمبعد نصب کپی و پیست کن چی؟همه رو بریز روی یک درایو بعدش بقیه رو فرمت کن و روش اوبونتو نصب کن بعد از تو اوبونتو اون فایلارو کپی کنممنون از راهنمایی ولی من نزدیک یک ترابایت دیتا دارم اینجوری جواب نمیدهمیتونی حدود 100 گیگ از هاردت رو با یک برنامه پارتیشن منیجر( easus Partition manager یا حتی دیسک منیجر خود ویندوز ) جدا کنی و اوبونتو رو روی اون نصب کنی اطلاعاتت رو هم بذاری روی پارتیشن های NTFS باشه و هروقت خواستی همونجا بهش مراجعه کنیاگر ویدئوهای لینوکس از کیلومتر صفر آقای امیرصمیمی رو ببینی دستت میاد که چیکار کنی