انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز روی اوبونتو  (دفعات بازدید: 2159 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saayda

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام
پس از نصب اوبونتو ورژن اجوبونتو اکنون می خواهم ویندوز 8 را نصب کنم اما پس از بوت توسط دی وی دی ویندوز هارد شناسایی نمی شود. از سی دی بوت ایکس پی هم استفاده کردم درست نشد.در گراب بوت mbr ویندوز را هم فعال کردم اما باز هم درست نشد  اکنون به هیچ وجه نمی توانم ویندوز 8، 7 و xp نصب کنم. خواهشمندم کمک کنید. :'( در ضمن یک لاپ تاپ نوشیبا ستلایت a200 رو بنده باش کار می کنم.
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1392، 03:58 ب‌ظ توسط saayda »

آفلاین nader.area

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
من تازه لینوکسی شدم اما وقتی خواستم لینوکسی بشم به دلیل اینکه دانشجو هستم و باید پروژهC# تحویل می دادم مجبور شدم ویندوز کثیف رو نگه دارم برای اینکه بتونم همزمان دو سیستم ویندوز و اوبونتو رو با هم داشته باشم ابتدا کل هاردمو پارتیشن بندی کردم البته 100GB اون رو به صورت ناشناخته درآوردم بعد ویندوز سون رو در درایو C نصب کردم و بعد اومدم اوبونتو رو نصب کردم که خودش به صورت پیش فرض داخل اون 100GB ناشناخته نشست البته من توصیه میکنم دو تا سیستم عامل مختلف توی یه هارد نداشته باشین.موفق باشین تا بعد

آفلاین saayda

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
کل اطلاعات نازینم رفت فدای سر شما. آشنایی با لینوکس و اوبونتو با حال شد و خاطره انگیز. به اوبونتو برمیگردم حتما.
با یک دیسک بوت آکرونیس هارد رو فرمت فرمودیم الان هم نصب ویندوز سون تو نیمه هاشه.
مشکل به این دلیل بود که هارد رو قبل از نصب اوبونتو پارتیشن بندی نکرده بودم و ویندوزی نصبش کردم اما مجبورم هر دو رو همزمان داشته باشم چون کارهای کلاس و تدریسم با ویندوز مستر گیتس راه می افته.
به هر حال تا اوبونتویی دیگر به درود

آفلاین faraed.com

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مفید بود ممنون
http://faraed.com