انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بوت نشدن سیستم  (دفعات بازدید: 489 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین no_1imit

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
بوت نشدن سیستم
« : 13 اردیبهشت 1399، 12:34 ب‌ظ »
سلام من چند روز پیش اوبونتو ۲۰۲۰ نصب کردم
امروز سیستمم بوت نمیشد و تو این صفحع میموند

ری استارت کردم رفتم تو قسمت ریکاوری مود dpkg رو انتخاب کردم و دیدم میگه gcc مشکل داره بعد دانلودش کرد و فیکس شد
حالا سیستم که راه اندازی میکنم باز هم همون مشکل رو دارم ولی از قسمت ریکاوری مود که میام دیگه هیج پکیج مشکل داری ندارم و از اونجا که میزنم سیستم لود بشه بدون مشکل اوبونتو بالا میاد ولی حالت عادی نه دیگه
چه کار باید کنم؟ ممنون

آفلاین JsphJfr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • about.me/JsphJfr
پاسخ : بوت نشدن سیستم
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1399، 07:48 ب‌ظ »

ری استارت کردم رفتم تو قسمت ریکاوری مود dpkg رو انتخاب کردم و دیدم میگه gcc مشکل داره بعد دانلودش کرد و فیکس شد
حالا سیستم که راه اندازی میکنم باز هم همون مشکل رو دارم ولی از قسمت ریکاوری مود که میام دیگه هیج پکیج مشکل داری ندارم و از اونجا که میزنم سیستم لود بشه بدون مشکل اوبونتو بالا میاد ولی حالت عادی نه دیگه
چه کار باید کنم؟ ممنون
سلام من هم مبتدی هستم و نمیتونم کمک خاصی بهت بکنم
من هم این مشکل برام پیش اومده بود توی همین نسخه و مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم تا دوباره بتونم از طریق ویندوز اوبنتو (اینبار ۱۸.۰۴.۴) بریزم
صرفا نقل قول کردم تا پیامت بیاد بالاتر

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
پاسخ : بوت نشدن سیستم
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1399، 07:53 ب‌ظ »

چه کار باید کنم؟ ممنون
من توی انجمن اوبونتو خوندم مثل اینکه مربوط به درایور های انویدیا هست که تازه اضافه شدن حالا نمیدونم لینکش رو میزارم خودت ببین شاید مشکلت حل شد :

https://askubuntu.com/questions/882385/dev-sda1-clean-this-message-appears-after-i-startup-my-laptop-then-it-w