انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرار یا کوچ از اوبونتو  (دفعات بازدید: 3199 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
فرار یا کوچ از اوبونتو
« : 05 شهریور 1389، 07:20 ق‌ظ »
سلام و ۲ سلام و ۳ سلام و این حرفا...
بهترین جایی که میتونستم این مطلب رو بنویسم همین جا بود...
آخه نکه اینجا کافه هست، احتمال پرتاب گوجه و لیوان و دمپایی به طرف آدم پایینتره!

میخواستم در مورد ابونتو تا دبیان بنویسم...!

اولش که نمی دونستم لینوکس چیه و همش اسمش رو تو مقاله های هک و سایت های خارجکی میدیدم و کمی هم سایت های ایرانی
یواش یواش از محیط ناپایدار خدا بیامرزی و کسل کنندش  خسته شدم تا اینکه چنتا سرچ کردم و یه مشت Query به طرف گوگولی جون فرستادم تا بلکه بفهمیم برای من تازه وارد چی خوبه تا اینکه فهمیدیم به به و چه چه که چه خوب یه توزیع هست که انجمن فارسی هم استاد کرده به نام ubuntu.ir دیگه خو چه بهتر....
خلاصه تا همین ۶-۷ ماه پیش یه نسخه دانلود کردم و انداختم زیر چرخ این لپتاپ و کنار خدابیامرزی استفاده کردم ولی باهاش حال نکردم و زدم پاکش کردم و خدابیامرزی هم پرید...
به لطف خداوند جان و خرد دوباره بیامرزی رو سرپا کردم.... (روز از نو روزی از نو)
بعد چند باز اومدم اینجا و به همه یه نیش خند از سر نادانی زدم که برین با این جامعه متن باز و وووو ....!!!!(جوونی دیگه کاریش نمیشه کرد)

سرتون رو درد نیارم روزی از روزها(۳ماه پیش) خدابیامرزی ناپایدار رقص شتری اومد و با دوتا ویروس از پا در اومد و از اونجایی که در کشوری که من به بقا ادامه میدم قانون کپی رایت محفوظ است هر نسخه از خدابیمرزی بالای +۴۰۰ آب میخورد پام ِ خب کو پول حالا...
باز با نیش باز و شرمندگی به طرف کافی نت دویدم تا بتونم نسخه ابونتو رو دانلود کنم و کردم و رایت روی سیدی و آره و اینا...

تا حالا با این ابونتو جون که حال کردم و هر روز از دانلود گرفته (wget) تا echo کردن الکی و خالی کردن Trashو خاموش روشن کردن سیستم و کپی و past o استارت زدن appache & mysql و... تو ترمینال گدایی می کنم..(یه حالی میده)

صد البته همه اینا رو مدیون ubuntu.ir هستم و کاربرای جیگرش!!!
ولی چه کنم که از این محیط خسته شدم ، و از هلو بودن و راحت رفتن تو گلو لب ریز شدم و حس کنجکاوی که خواب رو از چشم خودم و لپ تاپ گرفته و همچنین تو کف این هم موندم که این قهوه های کاربریم حداقل سه تاشون آماده بشه به جاش فنجووون ببینم.... (که یکم مث این مدیرا که مث آبدارچیا ۷-۸ تا لیوان و فنجون قهوه دارن باشم که حداقل یه پزی بدم...)
این رو هم بگم که ابونتو مشکل نیست  و من انتطار داشتم هر روز اینجا بیام دست به شلوار دوستان که آقا کمک...
ولی خب دیگه خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و من خوشی زده زیر دلم....

و دیگه همون یه فنجون آماده کاربریم لبریز شد که برم به طرف دبیان و بگم بای بای ابونتو ....

ولی حالا دارم چنتا مقاله میخونم در مورد پارتیشن بندی درست دبیان و همچنین آماده سازیش و اینا و همینطور میخوام که سیستم رو فقط یه سیستم عامل روش داشته باشم...
(خیلی حال میده اول کاری همه پل ها رو خراب کنی پشت سرت)

هین حالا هم با سرعت 430 kb/S یک نسخه از دبیان رو دانلود میکنم و امروز هم فایل هام رو میریزم رو dVd و اگر حضرت دوست بخواد تا فردا یا پس فردا تو انجمن فارسی دبیان هی میرم میگم آقا کمک...!(با نام کاربری Alir3z4)

ولی هنوز تو این فکر هستم که من دارم کوچ میکنم یا فرار ؟؟؟

و در آخر مرسی ubuntu.ir
مرسی کاربران گل و بلبل که منو راهنمایی کردین تا اینجا...
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 10:11 ق‌ظ توسط Ali3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
پاسخ به: فرار یا کوچ از اوبونتو
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1389، 10:59 ب‌ظ »
۵ سال تجربه سر و کله زدن با لینوکس دارم و اوبونتو را به دبیان ترجیح میدم
نثر خوبی داشتید البته هنوز نخوندمش!  ;)
ولی وقت کردم میخونم
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1389، 11:35 ب‌ظ »
خوب. فرار نیست... تجربه ی یک محیط دیگه همیشه جذابه. خیلی از کاربرا با اوبونتو شروع می کنن و روی اوبونتو می مونن... بعضی که حس تنوع طلب تری دارن به سمت توزیع های دیگه کشیده میشن. اگر یکم دردسر می خوای. می خوای چیز جدیدی یاد بگیری و تو دنیای لینوکس بیشتر جا بیفتی از نظر من از هر گروهی یه مدت روی یه توزیع کار کن... آرچ... سوزه... فدورا... جنتو... یه سری هم به محیط KDE بزن... برای کسی که تازه شروع کرده تجربه ی متفاوت و جالبی می تونه باشه. اما در نهایت هر کسی توزیع خودش رو بعد از یه مدت تثبیت می کنه. چند توزیع رو امتحان کن ببین کدوم به دلت بیشتر می چسبه

پی نوشت... راستی از اون سرعتت یکم به ما قرض بده!! ;)
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 11:37 ب‌ظ توسط پیام ابراهیمی »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1389، 12:10 ق‌ظ »
سرنوشت خودمو برات میگم :من با سوزی شروع کردم خیلی سخت بود نه ای دی اس ال داشتم نه مودم دیال آپ رو میشناخت بیخیالش شدم بعد یه مدت اومودم طرف اوبونتو 1-2 سالی باهام خوش و خرم بودیم و کم کم اوبونتو شد واسم یه سکوی پرتاب و رفتم سمت توزیع های دیگه چون تنوع طلب و کنجکاو بودم با توزیع های زیادی چند روزی رو همنشین شدم تا رسیدم به آرچ! الان مدت زیادیه (شاید در حدود یکسال) که باهم هستیم خیلی چیزا از آرچ یاد گرفتم و قرار شد که بیس پایم باشه دیگه ترکش نکنم :D یه چیزی که خیلی جالبه اگه دقت کرده باشی اکثرا از اوبونتو به سمت آرچ یا توزیع های مبتنی بر آرچ میان  ::)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #4 : 06 شهریور 1389، 12:33 ق‌ظ »
آرچ خیلی عالیه
فقط پیشنهاد میکنم اگه خواستید سمتش برید چند روزی منتظر بشید تا من Quick How-to رو تمومش کنم بعد میتونید با خیال راحت برید برای نصب
اینقدر نصب این سیستم عامل لذت بخشه که حد نداره
توی این چند روز هم می تونید به لینک داخل امضای من برید و مطالعه در رابطه باهاش رو انجام بدید  ;) تا آماده نصب سیستم بشید
البته تمام این حرفهای من مال وقتیه که شما بخواهید به سمت آرچ برید  ;D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #5 : 06 شهریور 1389، 12:47 ق‌ظ »
جالب سید نخونده میگه جالبه :ي:ي -مرسی

برادر پیام با شما موافقم
زاست میگی خودم متوجه منظور شدم کامل..
فک کنم اینقدر تو این توزیع ها ورجه وورجه کنم تا بیس رو پیدا کنم و بشینم  یه جا..
KDE هم رو دوس دارم امتحان کنم ولی اول باید این وسوسه اینو اونور رو خاموش کنم :ي:ي!
سرعت رو هم انشاالله که خدا نصیبت کنه نمیدونی که چه حالی میده، البتته این سرویس رایگان هست بعدا سرویس بالاتر از ۲ مگا میگیرم که البته پولی..!
مرسی که نظز دادی ....

و دوست خودم هم مسلم سرنوشت سختی بود گرچه من با مندریوا اینجور بودم و با هم نقطه اشتراکی داریم (بیا با هم های های گریه کنیم)
آرچ هم زیاد شنیدم هم تو این انجمن و هم جاهای دیگه
یه دفه دیدی سیستمت رو روشن کردی من  رو  desktop نیشم وا بود میگفتم سلام میشناسی منو ؟ یه مشکلی دارم اینا  :ي
مرسی که نظر دادی ...

به به آقا eMan
من آرچ رو با امضای شما آشنا شدم :ي:ي
(لینوکس با سادگی آرچ )!
این کار رو هم امجام میدم
اتفاقا bookmark کرده بودم که در موردش بیشتر بخونم
اصلا من عاشق این نصاب های لینوکسیم...(چقدر صمیمی، چقدر ریبا- وجدانی آدم دوس دارم چند باز نصب کنم )
حالا فرض کن آرچ  حتما رویایی:ي:ي
مرسی از eMan  عزیز

دیگه فردا صبح کار دبیان رو یه سره میکنم
امشب هم باید برم کابل  Sata - usb پیدا کنم یه سری اطلاعات این ور اون ور بریزم... :ي
کلا باید چند تا سیستم تو خونه داشته باشیم که تا الان مال من که لینوکس
البته ۲ تا داداش کوچیکه هم دارم که اونا هم اوبونتو کارن ( به قول شاعر گفتنی بچه پنگوین هستن)
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #6 : 06 شهریور 1389، 02:34 ق‌ظ »
مهم این نیست که از چه توزیعی استفاده کنیم مهم اینه که همه لینوکسی هستیم
درضمن اگه از این اینترنتا داشتم ....
البته ۲ تا داداش کوچیکه هم دارم که اونا هم اوبونتو کارن ( به قول شاعر گفتنی بچه پنگوین هستن)
سلام منو بهشون برسون.
براشون آرزوی موفقیت و لینوکسی بودن (و مهمتر از اون موندن) میکنم
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی