انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تبدیل پارتیشن ازلوجیکال به پریمری خطری برای کل سیستم دارد ؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 449 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
سلام من کل سیستم ام 1 پارتیشن Primary دارد که ویندوز روی ان نصب است و4 تا پارتیشن Logical  دارم حالا یک از اینها کاملا اطلاعات ان منتقل کردم روی
پارتیشن دیگر از نوع Logical حالا اگر این پارتیشن خالی رو تبدیل کنم به Primary برای کل سیستم و ویندوز من مشکلی ایجاد میشود
و سوال دوم این که برای نصب اوبونتو مزیت یا تفاوتی بین پارتشین Primary یا Logical  هست برای نصب اوبونتو روی ان
style پارتیشن من  MBR  هست
 تشکر از دوستان که جواب میدهند
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1399، 11:00 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پارتیشن‌های لوجیکال بخشی از پارتیشن extended هستند، اگر بخواهی یک پارتیشن لوجیکال رو تبدیل به پریمری کنی خیلی فرقی نمی کنه خالی باشه یا پر باشه در حقیقت برنامه پارتیشن منیجر باید اون فضا رو از پارتیشن extended جدا کنه و یه پارتیشن جدید پریمری درست کنه. این کار میتونه خیلی زمانبر باشه اما اگر حین عملیات مشکلی پیش نیاد (مثلا برق قطع نشه) برای بقیه اطلاعات شما که روی پارتیشن های لوجیکال دیگه هستند مشکلی پیش نمیاد. برای ویندوز که در هر صورت نباید مشکلی پیش بیاد چون روی یک پارتیشن پریمری مجزا هست و کاری با پارتیشن extended نداره.
من فرق خاصی بین نصب لینوکس رو پارتیشن لوجیکال و پریمری ندیدم ، من همیشه دوتا لینوکس نصب دارم یکی معمولا رو پارتیشن پریمری نصب هست و یکی هم لوجیکال. من فرقی احساس نکردم .
یکی از تفاوت های لینوکس و سیستم عامل هایی مثل bsd اینه که لینوکس روی پارتیشن لوجیکال نصب میشه اما bsd نمیشه.
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1399، 01:46 ق‌ظ توسط Sun-PDA »