انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تغییر پارتیشن بندی بعد از نصب اوبونتو در کنار ویندوز  (دفعات بازدید: 1274 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین maryamsadat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
من چند ماه پیش روی لپتاپم فقط ویندوز داشتم. یک درایو ۶۰ گیگابایتی از ۵۱۲ گیگابایت کل فضا جدا کردم و اوبونتو رو روی اون نصب کردم. حالا پشیمان شدم که فقط ۶۰ گیگابایت جدا کرده بودم و میخواهم از درایو های بلا استفاده که حالا روی ویندوز هستند به اوبونتو اختصاص بدهم. درایو های ویندوز با bitlocker قفل شده اند و به هیچ طریقی نتوانستم آنها را روی اوبونتو mount کنم. آیا راه حلی برای این موضوع وجود دارد که مثلن یک درایو ۹۰ گیگابایتی خالی را از ویندوز به اوبونتو منتقل کنم؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
از داخل ویندوز می توانید حجمشون کم کنید ؟ یعنی از داخل ویندوز یه پارتیشن ۹۰ گیگی مثلا داری کمش کنی میتونی  اگه میشه این کار بکن بعد اون به لینوکس انتقال بده ؟

آفلاین maryamsadat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
از داخل ویندوز می توانید حجمشون کم کنید ؟ یعنی از داخل ویندوز یه پارتیشن ۹۰ گیگی مثلا داری کمش کنی میتونی  اگه میشه این کار بکن بعد اون به لینوکس انتقال بده ؟
منظورتون اینه که یک پارتیشن از داخل ویندوز shrink کنم و بعد به صورت unallocated فرمتش کنم؟ اونوقت میشه روی اوبونتو mountش کنم و مثل پارتیشن اصلی اوبونتو میشه؟ اینها با توجه به bitlocker هم امکان پذیره؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
اگه میخواید این حجم به  اوبونتو بفرستید اول حجمی از پارتیشن ویندوزی بگیرید یا همون shrink و بعد  بافلش Gparted بوت کنید و اجرا کنید اونجا اون حجم انتقال بدید به پارتیشن اوبونتو

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
منظورتون اینه که یک پارتیشن از داخل ویندوز shrink کنم و بعد به صورت unallocated فرمتش کنم؟ اونوقت میشه روی اوبونتو mountش کنم و مثل پارتیشن اصلی اوبونتو میشه؟ اینها با توجه به bitlocker هم امکان پذیره؟
میتونید shrink کنید تا به صورت unallocated قرار بگیره. حالا میتونید یه پارتیشن بدون bitlocker بسازید و در لینوکس mount کنید یا با استفاده از نرم افزاری مثل gparted اونو به پارتیشن های فعلی لینوکس اضافه کنید که در موضوع زیر گفته شده:

https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151082.msg1174697#msg1174697

همچنین میتونید از dislocker برای mount پارتیشن های ویندوزی استفاده کنید:

https://www.linuxuprising.com/2019/04/how-to-mount-bitlocker-encrypted.html

...
به نظر من راه حل دوم که به پارتیشن های فعلی لینوکس اضافه کنید راه بهتری باشه همونطور که دوستمون پیشنهاد دادن

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
فقط دقت کن فضای unlocated باید قبل یا بعد از پارتیشن لینوکس باشه و اینکه تو خود لینوکس نصب شده نمی تونی حجم پارتیشن رو لینوکس رو تغییر بدی ، باید از دیسک یا فلش لایو استفاده کنی