0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام کلید میانبر تغیر زبان در مانجارو چیه؟ چطور از فارسی به انگلیسی و بلعکس برم ؟
نقلقول از: Mehr32 در 22 آذر 1399، 01:52 بظسلام کلید میانبر تغیر زبان در مانجارو چیه؟ چطور از فارسی به انگلیسی و بلعکس برم ؟سلام اول بگو زبان دوم رو تو قسمت کیبورد فارسی انتخاب کردی؟
نقلقول از: Mehr32 در 22 آذر 1399، 01:52 بظسلام کلید میانبر تغیر زبان در مانجارو چیه؟ چطور از فارسی به انگلیسی و بلعکس برم ؟شما بگو از چه دسکتاپی استفاده میکنی
نقلقول از: Mehr32 در 22 آذر 1399، 01:52 بظسلام کلید میانبر تغیر زبان در مانجارو چیه؟ چطور از فارسی به انگلیسی و بلعکس برم ؟ببین میتونی میانبر خودت تعریف کنی به این صورت که بیای بری بگی من وقتی این کلید های ترکیبی رو زدم این دستور وارد شهیعنی دستور عوض کردن زبان فونت توی ترمینال رو تعریف کنی به این شکل
اون بالا نوشت ir یا en خوب رو اون کلید کن بزن کانفیگ بعدش اونجا نوشته شورت کات کلید کن کلید ترکیبیت بزن سیو کن
نقلقول از: ....| MR در 24 آذر 1399، 01:35 بظاون بالا نوشت ir یا en خوب رو اون کلید کن بزن کانفیگ بعدش اونجا نوشته شورت کات کلید کن کلید ترکیبیت بزن سیو کناین دسکتاپمه از کجا زبان رو عوض کنم الان من هی میرم تو تنظیمات از اونجا عوض میکنم تو تنظیمات هم جایی برای کلید میانبر نیست
نقلقول از: Mehr32 در 25 آذر 1399، 01:33 بظنقلقول از: ....| MR در 24 آذر 1399، 01:35 بظاون بالا نوشت ir یا en خوب رو اون کلید کن بزن کانفیگ بعدش اونجا نوشته شورت کات کلید کن کلید ترکیبیت بزن سیو کناین دسکتاپمه از کجا زبان رو عوض کنم الان من هی میرم تو تنظیمات از اونجا عوض میکنم تو تنظیمات هم جایی برای کلید میانبر نیسترو اون فلش کلید کن اونجا زبونت نوشته رو اون کلید راست کن کانفبگ رو بزن بعد تو تب دوم اونجا فارسی رو اضافه کن بعد گوشه سمت راست گزینه اخر کلید کن شورت کات تو بزن
اونجا که نوشته هیچی روش کلیک کن بعد شورتکات رو مشخص کن