انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هنگ کردن سیستم با بستن برنامه VLC  (دفعات بازدید: 1074 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین seha

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
هنگ کردن سیستم با بستن برنامه VLC
« : 24 دی 1399، 06:03 ب‌ظ »
سلام دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که گاهی( یعنی مثلا هر چهل پنجاه بار یکبار ) که دارم برنامه VLC رو میبندم سیستم هنگ میکنه و خودش LOG OUT انجام میده و دوباره باید وارد شم...وقتی هم وارد سیستم میشم ظاهرا صدا قطع هست و باید ریستارت کنم که درست بشه...کسی راه حلی داره؟

*مشخصات سیستم در فایل پیوست
« آخرین ویرایش: 24 دی 1399، 07:43 ب‌ظ توسط seha »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
پاسخ : هنگ کردن سیستم با بستن برنامه VLC
« پاسخ #1 : 25 دی 1399، 08:24 ق‌ظ »
بعد از این اتفاق لاگ vlc یا لاگ سیستم را بررسی کنید.
طریقه فعال سازی لاگ vlc
preferences -all setting-advanced-logger-log to file and select file name and destination .restart vlc

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 25 دی 1399، 11:24 ق‌ظ »
از اون‌جا که اوبونتوی عادی داری، پیشنهاد مي‌کنم جای vlc از celluloid استفاده کنی. من خودم جایگزینش کردم و همون امکاناتی که از vlc می‌خواستم رو بهم می‌ده، افزون بر اون، با میزکار هم بسیار هماهنگ‌تره و از همه مهم‌تر، به جای پردازنده، از شتاب‌دهندهٔ گرافیکی برای پخش فیلم استفاده می‌کنه که حاصلش پردازش خیلی کم‌تریه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #3 : 25 دی 1399، 03:22 ب‌ظ »
از اون‌جا که اوبونتوی عادی داری، پیشنهاد مي‌کنم جای vlc از celluloid استفاده کنی. من خودم جایگزینش کردم و همون امکاناتی که از vlc می‌خواستم رو بهم می‌ده، افزون بر اون، با میزکار هم بسیار هماهنگ‌تره و از همه مهم‌تر، به جای پردازنده، از شتاب‌دهندهٔ گرافیکی برای پخش فیلم استفاده می‌کنه که حاصلش پردازش خیلی کم‌تریه.
منظورت از اوبونتوی عادی اینه که طعم هاش نیست؟ چون vlc بر اساس qt هستش؟

آفلاین seha

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
« پاسخ #4 : 26 دی 1399، 10:01 ق‌ظ »
ممنون از همه دوستان.فعلا این راه حل رو انجام دادم و برنامه celluloid رو نصب کردم امیدوارم مشکلی نداشته باشه :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 26 دی 1399، 07:36 ب‌ظ »
منظورت از اوبونتوی عادی اینه که طعم هاش نیست؟ چون vlc بر اساس qt هستش؟
بله.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن