انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فیریز شدن اوبونتو  (دفعات بازدید: 512 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AbbasiAli011

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
فیریز شدن اوبونتو
« : 26 دی 1399، 03:31 ب‌ظ »
سلام به همگی دوستان
من تازگی ها اوبونتو رو نصب کردم و یه مشکل جدی باهاش دارم. بعضی وقت ها که دارم کار می کنم یک دفعه به صورت خود به خود سیستم فیریز میشه و دیگه نه موس کار میکنه و نه کیبورد حتی caps lock رو هم وقتی میزنم انگار نه انگار ، نه چراغ روشن میشه و نه خاموش و تنها کاری که می تونم انجام بدم اینکه سیستم رو ریستارت کنم.

ممنون میشم که راهنماییم کنید.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
پاسخ : فیریز شدن اوبونتو
« پاسخ #1 : 26 دی 1399، 04:59 ب‌ظ »
سلام.مشخصات سیستمو اعلام کنید.
ایا اوبونتو را بروزسانی کردید؟
درایور گرافیک نصبه؟

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #2 : 26 دی 1399، 05:20 ب‌ظ »
سلام به همگی دوستان
من تازگی ها اوبونتو رو نصب کردم و یه مشکل جدی باهاش دارم. بعضی وقت ها که دارم کار می کنم یک دفعه به صورت خود به خود سیستم فیریز میشه و دیگه نه موس کار میکنه و نه کیبورد حتی caps lock رو هم وقتی میزنم انگار نه انگار ، نه چراغ روشن میشه و نه خاموش و تنها کاری که می تونم انجام بدم اینکه سیستم رو ریستارت کنم.

به احتمال خیلی قوی عدم هماهنگی سخت‌افزار مخصوصا کارت گرافیک هستش. اول یبار کلا سیستم رو آپدیت کن. همینطور به Additional Driver برو و ببین عایا درایور خاصی برای نصب وجود داره یا نه.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین mah_diar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 227
« پاسخ #3 : 27 دی 1399، 09:41 ق‌ظ »
سلام به همگی دوستان

از Lubuntu استفاده کن.

آفلاین Pro

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #4 : 27 دی 1399، 07:03 ب‌ظ »
سلام به همگی دوستان

سلام به شما دوست عزیز
من خودم به صورت دوئل بوت از ویندوز و زوبونتو استفاده میکنم که اوایل همین مشکل رو داشتم ، این مشکل بیشتر بخاطر نصب نبودن درایور کارت گرافیک اختصاصی انویدیا هست . من کاری که خودم که کردم به شما میگم و امید وارم ک مشکلت حل بشه دوست عزیز . در قسمت سرچ additional drivers رو سرچ کنید و طبق مراحل پایین جلو برید.

Additional Drivers  ==> nvidia-drivers-390 (proprietary)

رو انتخاب کنید . ورژن های دیگه های هم هست اما من این رو انتخاب کردم و تا این لحظه سیستمم فریز نشده که الان یه دونه virtualbox نصب کردم و ویندوز رو روش نصب کردم و به محض درست شدن و تست های نهایی ویندوز رو کلا از روی لپ تاپ پاک میکنم و فقط برای کارای دانشگاه نیازش دارم که مجبورم داشته باشمش . موفق باشی