انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آموزش اشتراک فایل بین دو سیستم با LAN از طریق سمبا (SAMBA )  (دفعات بازدید: 2698 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
با سلام به همه لینوکسی ها
این آموزش اشتراک فایل بین دو سیستم با  LAN است  از طریق سمبا (SAMBA ) :
نسبتاً کامل یعنی کلیه  کارهایی هست که خودم انجام دادم تا به نتیجه رسیده توضیحات : من در یک سیستم  Ubuntu 10.4 (ultimate edition 2.7 ) و در سیستم دیگر win7  دارم
اول شما سیم LAN وصل کرده و در ویندوز یک فایل رو به اشتراک می گذارید و بعد سراق
Local Area Connection > peroperties > IPv4یه  IP  می دهید از این استفاده کنید چک شده است 192.168.137.1   و بعد در همین پنجره
Advanced > wins > add > 127.0.0.1 رو می دید نکته : این Ip  معمول روی هر Ubuntu هست که با ifconfig lo  قابل دیدن که فکر نکنید شما باتغییر ifconfig می تونید عوض کنید اگه می خواهید یه IP   دیگه بدید باید توی یه سری فایل دستکاری کنید که بپرسید بهتون می گن
حالا در Ubuntu به سراق :
system > preferences > network Connections > wired > eth0(  any connection)>editدر اون اونجا
IPv6 ≥ignore و IPv4> automatic ( DHCP)[/code  قرار دهید و تآیید کنید
حالا هر دوسیستم را ریستارت می کند
شما باید در Ubuntu به places > network  بروید و در اون جا اسم که روی ویندوز قرار دادید ببینید که مال من REZA-PC هست
حالا به سراق نصب samba  
پیشنهاد من از طریق DEB است راحت و خوب فقط اگر مثل من بی اینترنت و دست به دامن کافینت سر کوچه هستید بدونید که
samba-common  و smbclient رو باید بندازین تو Desktop و دستور های ریز رو بزنید
Cd Desktop
Sudo dpkg -i *.deb
حالا دو دستور زیر رو می زنید جای your_username اسمی که لوگین دارید رو بذارید
sudo smbpasswd -L -a your_username
sudo smbpasswd -L -e your_username
و پسورد دلخواه قرار بدید و بعد فایل زیر با دستور
sudo gedit /etc/samba/smb.conf خواستید تغییر بدید و حالا در Ubuntu به places > network  بروید و  توی اون فایل جدید ( REZA-PC ) برید پسورد می خواهد همون که بالا زدید رو بزنید و وارد شوید این از یه طرف ماجرا حالا این طرف
در Ubuntu روی یه  فولدر راست کلیک و sharing  options  روی folder sharing  و اون دو تای پایینی هم تیک بزنید حالا داخل ویندوز فایلتون می آید کمی صبر کنید  این طرف ماجرا هم دارید
                ™ Azizi
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1390، 12:28 ق‌ظ توسط azizitm »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
ومیکروفن با تمامی مشتقاتش تو دهن کسی که تشکر نکند

از اشتراک دانسته هاتون با سایر کاربران تازه کار تشکر میکنم- امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.
اما دوست عزیز این چه نوع ادبیاتیه که در انتهای پستتون بکار می برید؟!! متاسفانه به تازگی در چندین تاپیک که توسط دوستان تازه وارد ایجاد شده از این دست سخن گفتن های ناصحیح رو مشاهده کردم که در نوع خودش پدیده نو ظهوری محسوب میشه. باید توجه داشت که بیشتر افراد حاضر در این انجمن فرهیخته و متخصص هستن به همین دلیل خواهشمندم به شیوه ای درخور و شایسته صحبت کنید تا به فضای تخصصی اینجا خدشه ای وارد نشه.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوست عزیز متن ناخوانا هست. لطفا قسمت های انگلیسی که قراره چپ به راست باشه رو در تگ کد قرار بدید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن