انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پشتیبانی از usb در wine 6 ؟!  (دفعات بازدید: 690 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alitoos23

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
پشتیبانی از usb در wine 6 ؟!
« : 03 بهمن 1399، 11:19 ب‌ظ »
سلام
چند روز پیش دیدم wine 6 منتشر شده تو تغیراتش اینو نوشته بود :
An initial USB kernel driver is implemented, based on the LibUSB
library, to provide access to USB devices
این یعنی چی ؟
الآن دیگه میشه از برنامه هایی که به usb دسترسی دارند استفاده کرد ؟
مثلا من به دلایلی مجبورم از keil برای میکرو های arm استفاده کنم و نیاز دارم تا میکرو رو با پروگرمر st-link دیباگ کنم الآن میتونم این کارو بکنم ؟ چون هرچی گشتم جایی توضیح نداده بود
الآن نصب کردم نسخه ۶ رو keil رو هم نصب کردم خوبه عالی ولی usb همچنان کار نمیکنه برای stlink تو udev
rule هم طریق کردم اون درسته الآن پس این قضیه پشتیبانی از usb چی شد ؟؟
نمیشه مثالا با شبکه رو خود لینوکس usb رو شبکه تحت اپی و پورت به اشتراک گزاشت بعد از روی wine دریافت کرد ؟
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1399، 11:42 ب‌ظ توسط alitoos23 »

آفلاین alitoos23

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
پاسخ : پشتیبانی از usb در wine 6 ؟!
« پاسخ #1 : 05 بهمن 1399، 02:22 ب‌ظ »
واقعا کسی نمی دونه  :( :( یا به خاطر اینکه می خوام یه نرم افزار پولی رو لینوکس اجرا کنم کسی جواب نمیده
من فقط می خوان بدونم اون متن انگلیسی معینی اش تو wine چی هست چه جور usb ای رو پشتیبانی می کنه.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 05 بهمن 1399، 05:27 ب‌ظ »
بعید‌ می‌دونم راحت کار شما با wine راه بیوفته. بهتره توی شبیه ساز ویندوز نصب کنید و بعد اونجا با st-link کار کنید. یا اینکه یه ویندوز کنار لینوکس نصب کنید یا اینکه کلا از جایگزین‌های لینوکسی استفاده کنید. خود  stm ابزار‌هاش برای لینوکس هم منتشر کرده.
شاید این بدرتون بخوره و همینطور این.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1399، 02:59 ق‌ظ »
واقعا کسی نمی دونه  :( :( یا به خاطر اینکه می خوام یه نرم افزار پولی رو لینوکس اجرا کنم کسی جواب نمیده
من فقط می خوان بدونم اون متن انگلیسی معینی اش تو wine چی هست چه جور usb ای رو پشتیبانی می کنه.
والا واین همیشه دردسر داشته من خودم به غیر از اون سال اول خدا رو شکر تا الان مجبور نشدم
اون چیزی هم که نوشته چون تازه اضافه شده احتمالا بگیر نگیر داره! :)

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
« پاسخ #4 : 08 بهمن 1399، 10:00 ب‌ظ »
سلام
چند روز پیش دیدم wine 6 منتشر شده تو تغیراتش اینو نوشته بود :
An initial USB kernel driver is implemented, based on the LibUSB
library, to provide access to USB devices
این یعنی چی ؟
الآن دیگه میشه از برنامه هایی که به usb دسترسی دارند استفاده کرد ؟
مثلا من به دلایلی مجبورم از keil برای میکرو های arm استفاده کنم و نیاز دارم تا میکرو رو با پروگرمر st-link دیباگ کنم الآن میتونم این کارو بکنم ؟ چون هرچی گشتم جایی توضیح نداده بود
الآن نصب کردم نسخه ۶ رو keil رو هم نصب کردم خوبه عالی ولی usb همچنان کار نمیکنه برای stlink تو udev
rule هم طریق کردم اون درسته الآن پس این قضیه پشتیبانی از usb چی شد ؟؟
نمیشه مثالا با شبکه رو خود لینوکس usb رو شبکه تحت اپی و پورت به اشتراک گزاشت بعد از روی wine دریافت کرد ؟

سلام دوست عزیز
بعید میدونم اینجا کسی تعصبات علکی داشته باشه و نخواد راهنمایی کنه بلکه تا جایی که من دیدم میان و راهنمایی میکنن و بعد اگر اشکالی در کارمون ببینن بهمون میگن که اینجا کارتون اشکال داره.

---------

بنده برنامه نویس میکرو هستم
تقریبا با اکثر نرم افرا ها کار میکردم اما سر حلال و حروم یه مدتی که کلا همه چیز رو یا رایگان استفاده میکنم یا میخرم برای همین اومدم به اوبونتو و از stm32cubeIDE استفاده میکنم(قبلا عمدتا از iar استفاده میکردم)

توی اوبونتو یه مقدار نکات ریز وجود داره که باید از خدا بخوای یکی پیدابشه به ما که تجربه خاصی از این محیط لینوکسی نداریم اون نکات رو بگه!

مثلا برای استفاده از پورت سریال (ارتباط uart با میکرو) باید یوزر رو عضو گروه dialout کنی در غیر اینصورت نرم افزار های ارتباطی مثل putty نمیتونن دسترسی به سریال داشته باشن

در مورد wine هم تجربه شخصی این بوده که بهتر برای اجرا برنامه هایی ازش استفاده بشه که هیچ ارتباطی با محیط خارج از خود نرم افزار لازم نیست برقرار بشه و عملکردش زیاد مطمئن نیست

اگر برای کارهات الان امکانش رو نداری که از keil جدا بشی بهتره که نرم افزار virtualBox نصب کنی و اونجا با داشتن همه امکانات راحت استفاده های لازم رو ببری

اگر با میکرو های st کار میکنی و خواستی بیای سمت stm32cubeIDE تا جایی که بتونم کمکت میکنم الان یه پروژه نیمه سنگین دارم باهاش مینویسم.
{^-^}