انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

به نظر شما کدام یک از این نرم افزار ها برای برنامه نویسی مناسب تر هستند؟ دلیل خود را به اشتراک بگذارید

Android Studio
Intellij IDEA
Eclipce
Visual Studio
Base 4 Android

نویسنده موضوع: بهترین IDE ها برای برنامه نویسی اندروید  (دفعات بازدید: 984 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
خب اول از همه برای خودم هم سواله که کدوم یکی بهتر از همه است. اول از همه خودم سالهاست که دارم با اندروید استودیو کار میکنم و بدون شک میگم اندروید استودیو یا Intellij
(البته اگه نرم افزار آزاد هم سراغ دارید خوشحال میشیم راجبش بدونیم.)

ویرایش : نرم افزار ازاد به غیر از خانواده ی Intellij
« آخرین ویرایش: 17 دی 1399، 01:57 ب‌ظ توسط HusseinDTS »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من که زمان اندروید کار کردنم، اوایل از اکلیپس و بعد از اندروید استودیو استفاده می‌کردم، ولی در نهایت به ویم با تنظیمات خودم رسیدم و روش موندگار شدم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
    • کام آرت
من که زمان اندروید کار کردنم، اوایل از اکلیپس و بعد از اندروید استودیو استفاده می‌کردم، ولی در نهایت به ویم با تنظیمات خودم رسیدم و روش موندگار شدم.
واقا ؟!!؟!؟

خوشحال میشم درباره اش بیشتر بشنوم (البته که نمیشه شنید  :-X) اگه حوصله اش رو داشتید بیشتر توضیح بدید خوشحال میشم.  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اندروید یه سامانهٔ ساخت داره به اسم گریدل. اگه بتونی اون رو با هرچیزی کنترل کنی، می‌تونی ازش برای توسعهٔ اندروید استفاده کنی. خوبیش اینه که گریدل، یه رابط خیلی خوب خط فرمانی مي‌ده که می‌شه توی vimrc راحت باهاش کار کرد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
پاسخ : بهترین IDE ها برای برنامه نویسی اندروید
« پاسخ #4 : 17 اسفند 1399، 11:02 ق‌ظ »
خب اول از همه برای خودم هم سواله که کدوم یکی بهتر از همه است. اول از همه خودم سالهاست که دارم با اندروید استودیو کار میکنم و بدون شک میگم اندروید استودیو یا Intellij
(البته اگه نرم افزار آزاد هم سراغ دارید خوشحال میشیم راجبش بدونیم.)

ویرایش : نرم افزار ازاد به غیر از خانواده ی Intellij
اگر Xamarin یا بقیه جایگزینا رو استفاده نکنی تقریبا مجبوری اینتلیج آیدیا (چرا اندروید استودیو رو جدا کردی نمیدونم به قولی خر همون خره پالونش عوض شده) استفاده کنی. به دردسرش نمیارزه چیزای دیگه. اگه خوشت نمیاد از اون Eclipse Andmore هست که نمیدونم چندساله کسی commit نکرده

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
    • کام آرت
پاسخ : بهترین IDE ها برای برنامه نویسی اندروید
« پاسخ #5 : 17 اسفند 1399، 06:46 ب‌ظ »
ن اتفاقا با intelij خیلی هم حال میکنم. میخواستم ببینم بقیه چه چیزایی رو تجربه کردن. دلیل جدا کردن اندروید استودیو هم اینه که توسعه ی خود IDE فرق داره یعنی اندروید اسنودیو جدا و intelij هم جدا توسعه داده میشن. یکسری ادم ها هم مثل من ک سیستم قوی ندارن و نمیتونن چند تا ادیتور رو با هم باز کنن از اینتلی استفاده میکنن. درکل اگه بخوام خلاصه بگم کلا دلیل خاصی نداشت  ;D