انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی نصب اوبونتو در کنار ویندوز ۱۰ در سیستم ۶۴ بینی  (دفعات بازدید: 547 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین F-K

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان
من در لینوکس تازه کار هستم و میخواهم در کنار ویندوز ۱۰، سیستم عامل لینوکس اوبونتو رو نصب کنم و شروع به یادگیری لینوکس کنم.
ویودیوهای آموزشی رو دنبال کردم و الان برای نصب سوالی برام پیش اومده.
اطلاعاتم تا این حد هست که باید درایوی که ویندوزم روش نصب هست رو shrink کنم و حدودا ۱۵ گیگ فضا داشته باشم برای نصب .
سیستم من ۶۴ بیتی هست و میخوام بدونم که اگه shrink کنم الان مشکلی پیش نمیاد و آیا میتونم آخرین ورژن اوبونتو رو روی سیستمم نصب کنم؟

یه سوال دیگه هم دارم ، اینکه در مورد مراحل نصب، چطور باید فایل iso رو روی فلش، bootable کنم؟ اگه در این مورد ویدیوی آموزشی یا لینکِ خوبی برای آموزشش بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1399، 05:45 ب‌ظ توسط F-K »

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
درایوی که توش ویندوز نصب هست نه ، بلکه هر درایوی که دوست داشته باشین(هر درایوی که فضای خالی داشته باشه و شما باهاش راحت ترین).

پونزده گیگ؟ ](*,) خیلی کمه ولی شاید بالا بیاره. بهتره برای اولین بار پاراتیشن های جدا برای home و روت درست نکنید . پیشنهاد من پنجاه گیگ هست که همه شو به پاراتیشن روت بدین. اگه با کلمات اشنایی ندارین بگین تا براتون شرح بدم.

بله میتونید اخرین ورژن اوبونتو رو نصب کنید و مشکلی هم برای ویندوزتون به وجود نمیاره.

تو ویکی انجمن برای ایجاد اوبونتو لایو(همون بوت کردن اوبونتو روی فلش) یه اموزش هست
 برای ایجاد اوبونتو لایو اینجا رو ببینید.
برای نصب اوبونتو اینجا رو ببینید.
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1399، 07:50 ب‌ظ توسط Issac »
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آنلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1270
نیاز به کار خاصی ندارید
ساده‌ترین راه ساخت دیسک راه‌اندازی اوبونتو و راه‌اندازی سیستم با آن است.

و توجه کنید در مراحل نصب گزینه Install alongside windows را انتخاب کنید.

ساخت راه‌انداز

نصب اوبونتو
ونتوی

تصاویر نصب را از اینجا ببینید.

اخطار: پیش از نصب از داد‌ه‌های مهم پشتیبان تهیه کنید.

« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1399، 06:45 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین F-K

• Newbie
  • *
ممنون از پاسختون  Issac
بله اتفاقا من صد درصد مایلم که توی درایو دیگری به غیر از درایو ویندوز نصبش کنم، ولی خب تازه کار هستم و بلد نیستم فقط یه ویدیو توی یوتیوب دیدم که گفته بود در کنار ویندوز نصب کنید ، البته در اینترنت هم سرچ کردم ولی زیاد آموزش مفیدی نتونستم پیدا کنم

با home و root و ... آشنایی ندارم متاسفانه ، تازه میخوام شروع کنم یاد بگیرم
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1399، 06:51 ب‌ظ توسط F-K »

آفلاین F-K

• Newbie
  • *
ممنون از پاسختون esmaeelE
 چون فضای درایو ویندوزم کمه ترجیح میدم که توی درایو دیگری لینوکس رو نصب کنم
🙏🏻🙏🏻👍🏻

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
ممنون از پاسختون esmaeelE
 چون فضای درایو ویندوزم کمه ترجیح میدم که توی درایو دیگری لینوکس رو نصب کنم
🙏🏻🙏🏻👍🏻
اول یک درایو جدا برای اوبونتو خالی کن دوستان هم گفتن ۵۰ گیگ خوبه اندازش رو یادداشت کن تا اشتباه نکنی چنتا اموزش خوب هم میدم

https://novablog.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-ubuntu-14-04/

https://click.ir/1397/08/14/how-to-install-ubuntu/

https://click.ir/1397/08/14/how-to-install-ubuntu/

مرحله به مرحله برو و تو پارتیشن بندی دقت کن الان نیازی به پارتیشن های دیگه نیست پارتیشن روت کافی است

دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با درود و خوش‌آمد.
چند تا نکته:
۱. اگه تازه می‌خوای شروع به کار کنی، به ترکیب افرازها دست نزن. اوبونتو رو به صورت زنده بالا بیار و مراحل نصب رو بزن. احتمال خوبی داره که خودش گزینهٔ «نصب در کنار ویندوز» رو برات بیاره که همون رو می‌زنی و دیگه لازم نیست کار خاصی کنی.
۲. اگه نیاورد، یه مقدار فضا خالی کن و البته دقت که ویندوزت به صورت UEFI نصب شده باشه. اوبونتوهای جدید از حالت قدیمی پشتیبانی نمی‌کنن.
۳. چیزی به اسم «سیستم‌عامل لینوکس اوبونتو» وجود نداره. یه اوبونتو داریم که توزیعیه از یه سیستم‌عامل به اسم گنو. اون چیزی که به اسم لینوکس شنیدید، فقط کرنل این سیستم‌عامله.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن