من معمولا همون پیشفرض که با محیط دسکتاپ نصب میشه رو استفاده میکنم مثلا روی kde از konsol روی gnome از gnome-terminal و روی xfce از xfce-terminal استفاده میکنم.
برام فرق زیادی نداره ولی gnome-terminal که مال خود گنوم هست رو بیشتر میپسندم.
من هم مثل شما دوست دارم همون پیشفرض که با محیط دسکتاپ نصب میشه رو استفاده بکنم. (دوباره سیستم را نصب کرده ام.بصورت پیشفرض xterm و uxterm در سیستم من نصب شدند.).
اما……
۱-
"Canonical’s Brian Quigley explains: “Xterm takes up two menu items (xterm and uxterm) and doesn’t provide any more functionality than gnome-terminal. "
https://askubuntu.com/questions/95435/term-xterm-or-uxterm۲-چرا این دو تا ترمینال (xterm و uxterm ) با هم صورت پیشفرض نصب میشوند . یکی را نصب میکردند و نصب دیگری را بعهده کاربر می گذاشتند. من که علاقه چندانی ندارم وقتی menu را باز میکنم دوتا ترمینال حدوداً با قابلیت یکسانی ببینم.(هر چند که Uxterm همان Xterm است با قابلیت
Unicode characters)
۲- من که چیزی بعنوان Menubar در (xterm و uxterm ) ندیدم. برای استفاده از برخی منوها بایستی از کلیدهای ترکیبی استفاده کرد.
۳-در gnome-terminal ، کامندهای مورد علاقه را با ماوس میتوان از صفحات وب به داخل محیط ترمینال copy and paste کرد ولی در (xterm و uxterm ) من چنین چیزی نتوانستم با ماوس انجام دهم.
معمولا همیشه از gnome-terminal استفاده کرده ام ، فکر کردم شاید ترمینال های دیگر دارای قابلیت های دیگری باشند که باعث شد از دوستان راهنمایی بخواهم.