من خودم برای یه مورد secure boot مجبور شدم ۱۰۰ تا انجمن و سایت دیگه رو بگردم آخر از تو یه سایت خارجی مشکل رو حل کردم.
من نتونستم مشکل secure boot رو حل کنم.
وقتی که میخواید بگید اینجا خوب نیست، میگید جواب سوالتون رو توی بقیهٔ سایتها گرفتید، وقتی که موقعش میشه به بقیه کمک کنید، میگید جواب نگرفتید؟
اگر اینجا خوبه، بخاطر کاربرانش است. اگر اینجا بده هم بخاطر کاربرانش است. ما هم به عنوان ناظر فقط تا جایی که وقت و تواناییمون اجازه بده، سعی میکنیم محیط رو برای فعالیت کاربرها فراهم کنیم.
اولا که مشکل secure boot حل نشد چون وقتی سعی داشتم اوبونتو و ویندوز 10 رو کنار هم داشته باشه هر وقت که ریستارت میکردم یا با لینوکس بالا می اومد و ویندوز نبود یا ویندوز می اومد و لینوکس نبود باید کلی سرو کله میزدم تا منو انتخاب سیستم عامل پیدا بشه.به همین خاطر کلا بیخیالش شدم.
البته تو انجمنی که سوال مطرح کرده بودم نتیجه رو گفتم تا اگه کسی مشکل مشابه داشت دردسر منو نکشه .اینم پستش:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=148616.msg1168059#msg1168059دوم اینکه من کی گفتم اینجا خوب نیست ؟شما منظور منو بد متوجه شدید.
به نظر من اینجا می تونه خیلی بهتر از اینها باشه.
کسی هم از ناظر و مدیران سایت توقع نداره که تایمشون رو کلا بذارن برای کاربران .
صحبت سر مدیریت سایت بود نه اینکه کل محتوای سایت از آموزش و اطلاعات توسط مدیران تولید بشه و کابران فقط بیان بخوون برن.
یادمه خیلی سال پیش تو یه پست پرسیدم این همه میگن لینوکس از ویندوز بهتره یکی میشه بگه چرا ؟
ناظر انجمن گفت همینه که هست خوشتون نمیاد برید ویندوز استفاده کنید !!! خوبه اوبونتو رو ما درست نکرده بودیم واگر نه ...
خلاصه اینکه همون حرف اولم رو این آخر مجدد میگم .
اگه کار برای کاربران تازه وارد راحتتر بشه تو انتشار لینوکس خیلی کمک میکنه.