درود و سپاس.
من اصلا نمیدانم کاربرجدید ساختم یا نه چون همچنان نمی گذاره که وارد بشم یعنی جائی نمیبینم که انتخاب کنم با کدام کاربر میخوام وارد بشم. صاف میره تا میرسی به لاگین قبلا گفته شده.
واصلا این پرسش برام پیش آمده که یعنی چی؟ که با هر آپدیتی باید گرفتار چنین معضلی بشم.درحالیکه من برای پیش گیری از این حالت که قبلا هم گرفتارم کرد و مجبور به نصب دوباره اش شدم؛ اینبار اصلا تنظیمات را گذاشتم روی بوت خودکار یعنی از ترس پیش آمدن این وضع قید امنیتی سیستم عامل را زدم تا گرفتار این لاگین نشم ولی همچنان میاد. وهیچ پسوردی هم قبول نمیکنه یعنی اصلا وقتی پسورد هم میدم توی آن فیلد چیزی وارد نمیشه.فقط بعد از اینتر زدن باز چند لحضه تاریک میشه و باز میاد. این یک مشکل اساسی هست و گمان نمیکنم با کاربر جدید یا قدیم حل بشه. یک جای کار مشکل داره. اگر دیگران چنین مشکلی را ندارن پس شاید بخاطر ظرفیت 8 گیگی فلش باشه که این پدیده بروز میکنه. نمیدانم امیدوار بودم دیگران که تجربه ای مشابه داشتن تشریف بیارن و راهنمائیم کنن.همانطور که قبلا گفتم من در این زمینه تحصیلاتی ندارم ولی دوستان این انجمن بگمانم تحصیلات انفرماتیک دارن و استادانی را میشناسن.لطفا بپرسند که چرا چنین مشکلی پیش میاد. عرض کردم که این لاگین رفتاری مشابه باج افزار و بد افزارها را داره.
سپاسگزارم.