انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: {مشکل} گیر کردن و لگ داشتن اوبونتو مدتی پس از نصب ؟؟  (دفعات بازدید: 484 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alimehridev

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام
دوستان من چند مدتیه اوبونتو رو نصب و استفاده میکنم و علتش هم به نظرم سرعت بیشترش نسبت به ویندوزه و اینکه استفاده من به صورت حرفه ای نیست و من فقط برا برنامه نویسی ازش کار میکشم واسه همین ممکنه با اصطلاحات مهم لینوکسی اشنایی زیادی نداشته باشیم و لطفا اگر جوابی رو خواستید بنویسید و کلمات لینوکسی توش بود یه توضیح مختصری هم بدید ممنون میشم .
مشکلی که جدیدا (حدودا چند ماهیه) باهاش دست و پنجه نرم میکنم و خیلی از اوقات موجب شده که مجبور بشم اوبونتو جدید نصب کنم اینه که چند روز بعد از نصب اوبونتو هر از گاهی شروع به لگ میکنه و بعضی اوقات بعضی نرم افزار ها اجرا نمیشه (مثلا همین حالا ترمینال بالا نمیاد و Force Quit میده) و وقتی هم روشون کلیک میکنم سیستم به لگ میخوره و تو کار برنامه های دیگه هم کمی اختلال ایجاد میشه تا زمانی که برنامه مشکل دار رو ببندم . عموما بعد از این مشکل اگه سیستم ری استارت بشه دیگه به صورت کامل بوت نمیشه و وارد صفحه زیر میشه :

و اونجا مجبورم دستور fsck -f /dev/sda5 رو بزنم که sda5 که مربوط به پاریتشن home هست رو فیکس کنه و همیشه هم bad block هایی که داره واسه فیکس شدن . یعنی درواقع فک کنم بعد از ری استارت پارتیشن dev/sda5 مونت نمیشه به خاطر bad sector هاش .
چه راه حلی وجود داره واسه اینکه از شر این سکتور های ناقص پارتیشن home راحت شم ؟ ایا با کامل پاک کردن این پاریتشن درست میشه یا که برم سر وقت حذف کامل داده های داخل هارد و پارتیشن بندی جدید ؟ یا هم اگر نرم افزاری بهتر واسه درست کردن bad sector ها هست بهم معرفی کنین لطفا تا ببینم میشه مشکل رو حل کرد یا خیر.

با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مطمئنی هاردت مشکل نداره؟ معمولاً این خطاها به خاطر مشکلات هارد به‌وجود می‌آن/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alimehridev

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
ممکنه
البته اگه زیادی فرمت کردن و پارتیشن بندی کردنش باعث مشکل بشه ؟!
چون واسه نصب ارچ قبلا مشکل داشتم و مجبور بودم هی فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم
پس یعنی مشکلش یه مشکل سخت افزاریه ؟

اخه دیروز ترمینال و چند تا برنامه های دیگه گیر میکردن و اجرا نمیشدن بعد که ری استارت کردم دیگه اوبونتو بالا نیومد و وارد صفحه BusyBox شد . تصویرش ضمیمه کردم تصویر اول
بعد همیشه وقتی اوبونتو بوت نمیشه؛ چه زمانی که وارد BusyBox شه یا زمانی که وارد Emergency mode شه (پست اول) اروری مثل عکسی دومی پیوست رو میده و هر بار هم تکرار میشه .
انگار که سعی داره یه چیزی رو بخونه ولی نمیتونه و تو یه حلقه تکرار میمونه و متاسفانه من منظور اروره رو نمیفهمم .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب یه بار journalctl بگیر،‌ببین چه خطایی داده؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن