اگر خواهان کمکهای موثرتری در رابطه با مشکلاتی که دارید، لطفاً عکسهای مربوط مخصوصاً از پنجره ترمینال را هم در اینجا قرار دهید.
(اگر مثلاً در محیط ترمینال نمی خواهید بعضی از اطلاعات شخصی اتان مانند نام کاربری اگر نام واقعی خودتان را گذاشته اید و غیره ... در معرض دید سایرین قرار بگیرد میتوانید به راحتی با ابزارهای مربوطه روی آنها را خط یا رنگ نمایید .)
برای اینکه عکس هارو بزارم اول باید جایی آپلودشون کنم و بعد لینکش رو داخل img /img بذارم؟اگه اینطوری هست کجا آپلود کنم؟
با سلام
ابتدا بر روی انتخاب های بیشتر... کلیک نمایید.
سپس کمی پایین تر در قسمت پیوست: بر روی Browse... کلیک کرده و عکس مورد نظرتان را از
محل مورد نظر در کامپیوترتان انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه ارسال کلیک نمایید.
اگر می خواهید هم عکس بیشتری بفرستید بر روی (فایل پیوست بیشتر) کلیک کرده
و عکس های دیگرتان را هم انتخاب نمایید، تا آنها را هم ارسال نمایید.
نوع فایلهای اجازه داده شده:doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, zip, tar.gz, tar.bz2, deb, svg, odt
تنها از این فرمت ها برای ارسال می توانید استفاده نمایید.
از خود سیستم اگر بخواهید screenshot بگیرید،معمولا از فرمت png برای ذخیره سازی عکس استفاده می کند.
من خودم معمولا برای ارسال عکس از فرمت های png یا jpg استفاده می کنم.
محدودیتها: 5 پیوست برای هر پست, حداکثر اندازه مجموع 2048KB, حداکثر اندازه هر فایل 1024KB
اگر زمانی هم از گوشی تان برای گرفتن عکس استفاده کردید، معولا اندازه حجم عکس خیلی بیشتر خواهد بود.
در این حالت می توانید از نرم افزارهای کاهش حجم استفاده نمایید.
(توجه گردد در کلیه موارد اشاره شده در بالا دیگر نیازی به آپلود عکس و استفاده از تگ کد img/img نمی باشد و
به راحتی عکس هایتان انتخاب شده و ارسال می گردند.)